Apartmani Zitab Luxury Privlaka - Zadar i okolica

cijena od € 160 na noć
Opis objekta

Zitab Luxury apartmani smješteni su samo 30 metara od mora u malom i mirnom mjestu Privlaka u Zadarskoj regiji. Novo izgrađeni objekata sa tri luksuzna apartmana nudi savršen i opuštajući odmor u predivno uređenom ambijentu sa bazenom. U idili ovoga objekta mogu uživati obitelji s djecom, te mladi i stariji parovi. Sami smještaj objekta je veliki plus jer je udaljenost do drugih objekata poput dućana, restorana, ljekarne blizu (u krugu od max 10 minuta hoda). Ukratko osim prostranog smještaja, gosti će uživati u udobnim velikim box krevetima, klimatiziranim spavaćim sobama u kojima svaka soba ima svoju klimu i pametni TV, velikim i prostranim ormarima. Osim toga tu su su i zatamnjeni prozori, magnetizirana unutarnja vrata, dvokrilni veliki frižider sa vodom i ledomatom te prostranom i luksuznom garniturom koja se nalazi u dnevnom boravku. Izlaskom na svoju terasu, pijuckanjem kave uz more ili bazen bilo to na ležaljci ili na našoj luksuznoj garnituri provodit ćete nezaboravne trenutke

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje od strane turista koji je iznajmio apartman vrši se u gotovini po dolasku u apartman ili uplatom minimalno 7 dana prije dolaska u apartman , a prilikom rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30% ukupne rezervacije. Podaci za uplati akontacije biti će poslani putem e-mail adrese gosta. Nakon primitka akontacije, rezervacija se smatra potvrđenom, a gost će na svoj e-mail primiti voucher – potvrdu rezervacije. Check-in je od 16:00 sati nadalje. Check out je do 10:00 sati. U objektu nisu dozvoljene životinje. Polog od 300€ plaća se nakon ulaska u objekta i vraća se gostu ukoliko nema nikakvih oštećenja tijekom boravka. Uz polog prilikom dolaska potrebno je platiti 100€ za čišćenje apartmana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja boravka uplaćena akontacija se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 50 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 1.2 km
  • Ljekarna: 400 m
  • Pošta: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 8 km
  • Zračna luka: 35 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Dolaskom u smještaj naše goste dočekat će iznenađenje dobrodošlice. U cijenu smještaja ulazi posteljina, ručnici za unutarnje tuširanje, toalet papir za prve dane, sapun za ruke i šampon za tijelo te osnovni začini u kuhinji. Znamenitosti i dodatan sadržaj koji gosti mogu vidjeti tijekom svog boravka bit će im prezentiran kod dolaska, a nekoliko dana prije gost će primiti poruku u kojoj će pisati sve što je potrebno znati prilikom dolaska u objekta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Zitab Luxury
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ana Roso Štajnkler
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Moje ime je Ana i domaćin sam naših luksuznih novih Zitab Luxury apartmana koje smo počeli iznajmljivat prošle godine. Veoma nam je bitno da se gosti u našem smještaju osjećaju ugodno i da im je pružen maksimalan luksuz tijekom njihovog boravka. Za svaki upit gosta uvijek sam u blizini, a za dodatne aktivnosti i preporuku uvijek spremna.

Oglas Apartmani Zitab Luxury je pregledan 3857 puta od 31.05.2023.