Apartmani A&A Privlaka - Zadar i okolica

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Privlaka i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Potpuno opremljeni apartmani. Smještajni kapacitet: dvosobni apartman (za 6 osoba) jednosobni apartman (za 4 osobe) Smješteni na samoj plaži (1min hoda) u mirnom selu Privlaka. Idealno za obitelji sa djecom. Plaža posjeduje sadržaj za djecu, igralište, pedaline, kafić, restoran, trgovinu, fast food... Od centra grada udaljeno 20 min vožnje automobilom Od zračne luke udaljeno 30min vožnje automobilom

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Model plaćanja i iznos akontacije - po dogovoru Dolasci - po dogovoru Odlasci - do 10:00h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 10 m
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani A&A
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Ljubljana, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Prekrasan boravak u Privlaci, Hrvatska

Imao sam zadovoljstvo boraviti u apartmanu Antonije i njezina oca Marina u Privlaci, Hrvatska, i ne mogu biti sretniji s tim iskustvom. Od gostoljubivih domaćina do fantastične lokacije i šarmantnog okruženja, naš je boravak bio doista nezaboravan. Prije svega želim izraziti svoju zahvalnost našim domaćinima, Antoniju i Marinu. Bili su nevjerojatno ljubazni, gostoljubivi i uvijek spremni pomoći sa svim pitanjima ili zahtjevima koje smo imali. Njihovo toplo gostoprimstvo dodalo je osobni pečat našem boravku zbog kojeg smo se osjećali kao da smo odsjeli s prijateljima, a ne u apartmanu za iznajmljivanje. Jedna od značajki ovog stana je njegova vrhunska lokacija. Nalazi se u neposrednoj blizini najbolje plaže u Privlaci, što je za nas kao ljubitelje plaže bio pravi užitak. Pogodnost tako jednostavnog pristupa ovoj prekrasnoj plaži učinila je naš boravak još ugodnijim. Osim toga, nedavno je u blizini otvorena nova trgovina, što nam je omogućilo da uzmemo sve osnovne potrepštine ili grickalice. Položaj apartmana u prizemlju bio je pravi blagoslov za nas, pogotovo jer moja mama koristi štake, a mi smo putovali s djecom. Ova pristupačnost učinila je naš boravak udobnim i bez muke, omogućujući nam da bez ikakvih poteškoća dolazimo i odlazimo kada želimo. Jedan od vrhunaca ovog stana je njegov pristup šarmantnom dalmatinskom dvorištu. Ovu mirnu oazu krase stabla lavande i masline stvarajući slikovitu i umirujuću atmosferu. Provođenje vremena u ovom vrtu bilo je zaista očaravajuće iskustvo, a umirujući zvuk cvrčaka i ugodna aroma vrta dali su cjelokupni šarm. Sam apartman bio je besprijekorno čist i uredan, odražavajući predanost domaćina pružanju gostoljubivog i udobnog prostora za svoje goste. Pažnja posvećena detaljima u održavanju apartmana nije prošla nezapaženo i pridonijela je našem cjelokupnom pozitivnom dojmu. Zaključno, naš boravak u apartmanu Antonije i Marina u Privlaci nije bio ništa manje nego izuzetan. Kombinacija njihove tople gostoljubivosti, izvrsne lokacije i prekrasnog okruženja omogućila je savršen odmor. Otišli smo s lijepim uspomenama i velikom željom da se sljedeće godine vratimo na ovo lijepo mjesto. Toplo preporučujem ovaj apartman svima koji žele nezaboravan boravak u Privlaci, Hrvatska. Hvala vam, Antonia i Marin, što ste naš odmor učinili tako posebnim!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s invaliditetom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Antonia Čanković Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani A&A je pregledan 8806 puta od 11.06.2022.