Apartman Senka OšljakUgljan Preko - Otoci

cijena od € 85 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ugljan Preko i regiji Otoci!
Opis objekta

Prostran apartman sa pogledom na more iz svake prostorije, sa terasom velikom 25 m2 koja gleda na more i otok Ugljan. Apartman se nalazi u visokom potkrovlju u kući na otočiću Ošljaku, prvom otoku do Zadra. Apartman ima dvije sobe. Soba sa balkonom ima bračni krevet dimenzija 180×200 cm i zidni ormar te gleda na more i otok Ugljan. Druga soba ima dva kreveta dimenzija 90×200 cm (koji se po potrebi mogu lagano spojiti u veliki bračni krevet) i zidni ormar. Po potrebi može se staviti i dodatni dječji krevetić.Ova soba ima pogled na Zadarski kanal, grad Zadar, Velebit i dio otoka Ugljana. Kupatilo je prostrano sa tuš kabinom i perilicom rublja. Kuhinja ima svo potrebno posuđe, hladnjak, pećnicu i perilicu suđa. Jedan klima uređaj je u dnevnom a drugi u spavaćem dijelu apartmana. Iz dnevnog boravka koji ima veliku kutnu garnituru i televiziju i blagavaonice se izlazi na terasu koja ima stol sa stolicama te dvije udobne ležaljke. Terasa se cijela po potrebi može prekriti sa tendom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je u gotovini na dan dolaska za cijeli boravak. Rezervacije i sva pitanja u vezi smještaja moguća su telefonom ili mejlom. Vrijeme dolaska od 14 h nadalje ili po dogovoru. Vrijeme odlaska do 10 h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Restoran: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Na Ošljak možete doći vlastitim brodom koji možete besplatno vezati u luci ili trajektom ( linija Zadar-Ošljak-Preko vozi 4 puta na dan, vožnja traje 15 min ). Kuća u kojoj je apartman okružena je zelenilom, stablima maslina i vrtom u kojem su ljuljačke za djecu, tobogan, trampolin. More je udaljeno 10- tak metara. Otočić Ošljak je Park šuma i njegova posebnost je u tome što na njemu nema cesta ni prometa.Na otoku se nalazi restoran koji je od apartmana udaljen 5 minuta hoda. Svi ostali sadržaji ( trgovina, pošta, banka, benzinska crpka, te brojni drugi restorani i kafići) nalaze se na susjednom otoku Ugljanu udaljenom par minuta s gliserom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Senka Ošljak
Marijana Valčić Vrdoljak Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Bog! Dobrodošli na moj oglas za apartman Senka! Mene možete kontaktirati kada poželite ljetovati u našem apartmanu. Imam 41 godinu, majka sam dvoje djece te živim i radim u Zadru, a ljetujem u obiteljskoj kući u kojoj iznajmljujem apartman. Za sva pitanja koja eventualno imate slobodno me kontaktirajte i bit će mi drago pomoći. Lijepi pozdrav!

Oglas Apartman Senka Ošljak je pregledan 7941 puta od 12.05.2015.