Apartman NickPosedarje - Zadar i okolica

cijena od € 180 na noć
Opis objekta

Apartman Nick nalazi se u Posedarju, samo 90 metara od plaže Posedarje, a nudi smještaj s pristupom terasi, privatnom plažom i poslugom u sobu. Ovaj apartman ima vrt, opremu za roštilj, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište. Klimatizirani apartman sastoji se od 1 spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje s hladnjakom i aparatom za kavu te od kupaonice s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Također sadrži TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Nacionalni park Paklenica udaljen je 18 km od apartmana, a Muzej iluzija Zadar 27 km. Najbliža zračna luka je Zadar, 26 km od apartmana Nick, a objekt nudi uslugu prijevoza iz/do zračne luke uz nadoplatu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme odlaska je do 10:00 ujutro, dok je dolazak osiguran od 16:00 sati. Moguće metode plaćanja: 1. Bankovna uplata 2. Gotovina 3. PayPal
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 50% avansa. Preostali iznos dospijeva na naplatu 30 dana prije dolaska. U slučaju otkazivanja nema povrata avansa.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1.8 km
  • Restoran: 2 km
  • Željeznički kolodvor: 15 km
  • Zračna luka: 18 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
- 1 spavaća soba - 1 kupaonica - Klima - Velika terase - Kauč na razvlačenje - Potpuno opremljena kuhinja - Internet - Satelit - Jacuzzi - Sauna
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Nick
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Tonka Golub Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Bok! Zovem se Tonka i profesionalni sam domaćin koji vodi više od 50 objekata u zadarskoj regiji. U Hrvatskoj živim veći dio svog života. Uživam u putovanjima, dobroj hrani i upoznavanju novih ljudi te učenju o drugim kulturama. Strastven sam prema putovanjima – posjetila sam 34 zemlje diljem svijeta.

Oglas Apartman Nick je pregledan 532 puta od 03.07.2023.