Apartman Lemon3 DeluxePoreč - Istra

cijena od € 110 na noć
Opis objekta

U novosagrađenoj urbanoj vili nalazi se Lemon3 apartman u prizemlju objekta sa pripadajućim uređenim vrtom od cca 150 m2. Lokacija je zaštićena od prometa sa ulice, tako da će svim gostima pružiti mir i tišinu u večernjim satima. Namještaj je potpuno novi, uglavnom od hrvatskih proizvođača. Stan ima 65 m2 i ima dvije sobe, dvije kupaonice sa tušem, dnevni boravak i kuhinju. U dvorištu je terasa za uživanje, sunčanje ili boravak na otvorenom. Opustite se u ovom ugodnom i lijepo uređenom smještaju.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Gosti mogu platiti gotovinom ili bankovnim prijenosom na račun. Prijava je na dan dolaska poslije 14h, a odjava je do 10h na dan odlaska. Depozit za štetu je 300 Eura. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni kao ni pušenje u apartmanu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Otkazivanje je moguće 3 dana prije dolaska, tada se vraća polog (obično 30%).
Udaljenost od objekta
  • More: 1.2 km
  • Plaža: 1.2 km
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Apartman ima dvije spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom (180x200), dvije kupaonice sa tušem, dnevnu boravak i kuhinju. Ima podno grijanje i klima uređaje u svakoj sobi. U apartmanu je vešmašina, a kuhinja je opremljena sa hladnjak s frizerom, mikrovalna pećnica, toster, aparat za kavu, kuhalo za vodu, pećnica, napa. Posteljina i ručnici se mijenjaju jednom tjedno. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu i dvorište koje je ograđeno i nalazi se u misnom dijelu grada. Dvorište se navodnjava tijekom noćnih sati i održava od strane vlasnika. Energetski certifikat: A+
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lemon3 Deluxe
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Nataša Luketić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Vlasnica apartmana. Iznajmljivanjem se bavim kao jedinim poslom i nadam se da Vam mogu omogućiti adekvatnu uslugu i pomoć prilikom vašeg boravka.

Oglas Apartman Lemon3 Deluxe je pregledan 4980 puta od 02.03.2023.