Apartman ToniUgljan Poljana - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ugljan Poljana i regiji Otoci!
Opis objekta

Opustite se sa svojom obitelji u ovom udobnom smještaju. Smješten u blizini mora i centra, ovaj prostrani apartman pruža idealnu atmosferu za opuštanje, dok istovremeno možete uživati u uređenom dvorištu. Ovaj smještaj nudi terasu gdje možete uživati u svježem zraku i predivnom pogledu na vrt. Također, gostima je osiguran besplatan WiFi kako bi bili povezani i imali pristup internetu. Klimatizirani apartman sastoji se od 2 spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka te potpuno opremljene kuhinje s hladnjakom i kuhalom za vodu. U apartmanu se nalazi i jedna kupaonica opremljena tušem i sušilom za kosu. Ručnici i posteljina osigurani su za udobnost gostiju. Uživajte u miru i udobnosti ovog apartmana te iskoristite sve njegove pogodnosti tijekom vašeg boravka.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija 30% a ostatak u gotovini.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Bez povrata akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ovaj apartman također nudi sljedeće sadržaje: Besplatni klima uređaj: Apartman je opremljen klima uređajem kako biste se mogli osvježiti i ugodno boraviti čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Potpuno opremljena kuhinja: U apartmanu se nalazi potpuno opremljena kuhinja s hladnjakom, štednjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, posuđem i priborom za jelo. To vam omogućuje pripremu vlastitih obroka i udobnost kao kod kuće. TV i besplatni WiFi: Apartman je opremljen televizorom kako biste se mogli opustiti i uživati u omiljenim emisijama i filmovima. Također, besplatni WiFi omogućuje vam povezivanje s internetom i ostajanje u kontaktu s ostatkom svijeta. Perilica rublja: Gostima je na raspolaganju perilica rublja, što je posebito praktično za duže boravke ili za obitelji s djecom. Vrt s vanjskim sjedećim mjestima: Uživajte u prekrasnom uređenom dvorištu s vanjskim sjedećim mjestima. Ovdje možete opustiti, čitati knjigu ili uživati u obroku na svježem zraku. Navedeni dodatni sadržaji pružaju udobnost, praktičnost i mogućnost uživanja u prostoru i okolini apartmana tijekom vašeg boravka.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Toni
Julija Kačan Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartman Toni je pregledan 2383 puta od 25.05.2023.