Apartman BonacaPodaca - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Apartmani „Bonaca“ smješteni su na samoj plaži u ne prometnom dijelu malog dalmatinskog mjesta Podaca i idealni su za bezbrižan obiteljski odmor. Svi apartmani imaju balkone s prekrasnim pogledom na more i otoke Hvar i Pelješac. Apartmani su odlično opremljeni, a za svaki od njih osigurano je parkirno mjesto unutar posjeda koji okružuje kuću. U prizemlju kuće nalazi se miran restoran u kojem možete svaki dan popiti kavu ili kušati morske specijalitete uz čašu domaćeg vina. Ispred kuće, uz more, prolazi šetnica duga 6 km, a idealna je za duge šetnje, trčanje i vožnju biciklom. Podaca je idealna za bijeg od gradskih gužvi i nudi vam miran odmor za dušu i tijelo. U dubokoj hladovini borova, uz šum mora zaboravite na stres i svakodnevne obaveze. Kada se zaželite gradskog šušura Makarska, Split, Hvar, Dubrovnik i mnoge druge popularne turističke lokacije nisu daleko. Počastite nas svojim dolaskom, a mi ćemo se potruditi da nam se ponovo vratite!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Utrošak vode i struje te bežični internet i parkirno mjesto su uključeni u cijenu. Akontacija je 30% od ukupne cijene aranžmana. Ostatak do pune cijene dogovorenoga aranžmana plaća se kod dolaska. Plaćanje akontacije se vrši uplatom novca na naš bankovni račun ili slanjem novca preko Western Uniona. Check in: 14 sati, check out: 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 30 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 10 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U suradnji sa Instant Trevel agencijom organiziramo Vam izlete drvenim brodom na otoke Pelješac i Hvar. Otkrijte ljepotu skrivenih uvala s kristalno čistim morem uz gastronomske delicije Dalmacije. Posjetite Divnu, jednu od najljepših uvala, zatim Tajšu, Dubu i Trpanj. Otkrijte priču maslinovog ulja i tradicije koja je stoljećima protkana u ovaj kraj. Prolazeći kroz maslinike naše domaće sorte Oblice i upoznavajući priču o maslinovom ulju na kraju ćete ga i probati u Kušaonici maslinovog ulja. Ako ste ljubitelji planinarenja odvesti ćemo vas preko vrha Sv. Paškal i Rilića do Duge, doline s mnoštvom domaćih životinja gdje ćete uživati u ljepotu prirode uz tipični dalmatinski snack.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Bonaca
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ana Martičić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Češki, Slovački, Slovenski, Poljski,
Više o domaćinu

Više od 15 godina naša se obitelj bavi turizmom i ugostiteljstvom. Turizam je naša budućnost, stoga ćemo uvijek nastojati da budete zadovoljni našom uslugom i da Vam odmor ostane u najljepšem sjećanju.

Oglas Apartman Bonaca je pregledan 60342 puta od 05.10.2014.