Apartman P&MPodaca - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

Pozivamo Vas u Apartman P&M smješten u mjestu Podaca, mjestu poznatom po čistom moru, blagoj klimi, prekrasnim plažama i velikoj turističkoj tradiciji. Mjesto idealno za ugodan obiteljski odmor, a svojim geografskim položajem prikladno za jednodnevne izlete u obližnje gradove; Dubrovnik, Mostar, Makarska, Split, svetište Međugorje, kao i otoke Hvar, Korčula i poluotok Pelješac. Kuća se nalazi na obiteljskom imanju uz šljunkovitu plažu, daleko od gužve i magistrale. Apartman je kategoriziran s tri zvjezdice, opremljen s 3 spavaće sobe (2 dvokrevetne i jedna jednokrevetna) i 2 kupaonice. Također, opremljen je s klimatizacijskim uređajem te bežičnim internetom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
- Za vrijeme dužeg boravka zamjena posteljine se vrši svakih 7 dana, a ručnika po potrebi i češće. - Dnevni najam, boravišna taksa, posteljina, ručnici, opremljena kuhinja s potrebnim posuđem i priborom, utrošak vode, struje i plina, klima, bežični internet i parkirno mjesto su uključeni u cijenu aranžmana. - Akontacija je 30% od ukupne cijene aranžmana. Plaćanje akontacije se vrši uplatom novca na bankovni račun. Ostatak do pune cijene dogovorenog aranžmana plaća se kod dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 5 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 5 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Jedno parkirno mjesto je osigurano 50 metara od kuće u masliniku. U blizini kuće, uz plažu se nalazi obiteljski restoran Mendi u kojem možete uživati u plodovima mora, raznim vrstama pizza te specijalitetima sa žara. Prodavaonica prehrambene robe, pekara, štand s voćem i povrćem te pošta se nalaze oko 300 metara od kuće. Uz plažu se proteže pješačka staza koja kroz Podacu, Brist vodi sve do Gradca. Staza je dugačka oko 5 km i može poslužiti za večernju šetnju, trčanje, vožnju bicikla...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman P&M
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ela Milatić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman P&M je pregledan 7213 puta od 19.05.2022.