Vila Antares Pisak - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pisak i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Villa Antares Pisak je smještena samo 5 metera od mora i nudi opuštajući odmor u skladu s prirodom, morem i suncem. Villa ugošćava do 17 osoba u 4 različita apartmana. Svaki apartman se može zasebno iznajmiti kao i čitava villa. Svi apartmani su nedavno preuređeni i moderno opremljeni, sa privatnim terasama ili balkonima s pogledom na more. Veličine apartmana su različite: Penthouse apt. A1 za 4+1 osobe, srednji apartman A2 za 4+1 osobe, apartman u prizemlju sa dvije terase A4 za 4 osobe i Studio apt. A3 za 2+1 osobe. Gostima je omogućeno korištenje velike terase u prizemlju sa ležaljkama i vanjskim tušem, mjesto za grill i parking za vozilo. Smještena u srcu Dalmacije, Villa je idealna za obiteljska i druga okupljanja, uz mogućnost dnevnih izleta na otoke i poznate gradove. Ako prakticirate aktivni odmor, planinarenje na Biokovo, kajaking, rafting, zip-line i drugi su samo par minuta vožnje od Ville. Blaga mediteranska klima omogućit će vam ugodan boravak od ožujka do kraja listopada.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
* Za potvrdu rezervacije je potrebno avansno uplatiti 30% ukupnog iznosa rezervacije na žiro račun a ostatak iznosa po dolasku u gotovini ili uplatom na žiro račun najkasnije 15 dana prije dolaska a ovisno o visini iznosa rezervacije. * Dolazak u apartman je moguć od 15:00 a odlazak do 10:00. * Molimo biti obaviješteni o približno očekivanom satu dolaska dan prije dolaska kako bi organizirali preuzimanje doček i preuzimanje ključeva apartmana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
* U slučaju otkaza rezervacije više od 30 dana prije dolaska, slijedi potpuni povrat iznosa akontacije, iznimno u slučajevima ograničenja putovanja zbog Corona virusa i ranije. * Za otkaze rezervacije više od 15 dana prije dolaska, povrat iznosi 50% uplaćenog iznosa
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 10 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 55 km
  • Marina: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ukoliko ste zainteresirani za obilazak obližnjih plaža, rado ćemo za vas osigurati izlet barkom a ako planirate dovesti svoju barku, obratite nam se i osigurat ćemo vez za brod ispred kuće. Organiziramo izlete po vašoj želji i dogovoru uz prijevoz u Dubrovnik, Međugorje, Zadar, na poznate slapove Krke...vinske ture. Ako slavite rođendan, godišnjicu braka ili želite iznenaditi dragu osobu, na raspolaganju smo za organizaciju.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Vila Antares
Vedrana Nazlić Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Vila Antares je pregledan 22931 puta od 16.01.2021.