Apartman MarkoPag - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Marko nalazi se na prvom katu obiteljske kuće, koji Vam pruža savršeno mjesto za odmor. Sadrži spavaću sobu s bračnim krevetom, kuhinju (hladnjak, štednjak, posuđe, kuhalo, mikrovalnu,toster), kupaonicu (tuš kabina) te dnevni boravak s velikim pomoćnim ležajem ( 160 x 220 ), blagavaonskim stolom i TV-om. U dvorištu se nalazi velika okućnica sa stolovima, kaminom te osiguranim parkingom. Uz sve to apartman ima veliku terasu (25 m2) s pogledom na more, a plaža je udaljena svega 250 metara. Centar koji sadrži kafiće, restorane, trgovine i ljekarnu udaljen je 500 metara od navedenog apartmana. Ukoliko želite pobjeći od gradske užurbanosti i buke, Apartman Marko je idealan za Vas, uz sve navedeno važno je za napomenuti da ste sami na katu kuće ( bez okolnih apartmana i gostiju ). Ukoliko želite pobjeći od gradske užurbanosti, buke i stresa mi smo tu za Vas! 🙂

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje isključivo pri dolasku. Cijena akontacija se uplaćuje po dogovoru sa vlasnikom zbog Vaše i naše sigurnosti. Dolazak je od 14:00 sati, a odlazak do 10:00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Marina: 3 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Marko
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Karlovac, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Odlično!!

Boravili smo 4 noći u apartmanu gđe. Željke i g. Alena i oduševili se. Negativan komentar koji smo vidjeli kada smo već rezervirali svoj boravak iskreno nas je uplašio i nismo znali što očekivati po dolasku. Dolaskom u apartman i nakon što smo upoznali vlasnike shvatili smo da to nisu istine. Stvari koje oni traže stvar su kulture i logike, ništa vise. Logično je da ako gost prouzroči štetu za nju i odgovara, tuširanje vani nije nikakva "obveza" već ako netko želi moguće je probati, roštiljanje je i vise nego moguće, a isto kako neće nitko leći u krevet namazan marmeladama za sunčanje i ostalim takvim stvarima. Mislim da je u redu poštovati i tuđe stvari i ne leći te da to nije nešto što se posebno treba naglašavati, a klima također, logično da se ne pali uz otvorene prozore. Sve u svemu obitelj je izuzetno draga i pristupačna, za svaki problem mogli smo im se obratiti i izašli u nam u susret. Atmosfera je odlična, sve puno smijeha i vedrih osoba uz mir potreban za odmor.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta,
Duga Resa , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Apartman Marko

Od samog dolaska gospođa Željka i gospodin Alen su nas dočekali kao da smo svake godine kod njih. Apartman je čist i uredan za svaku pohvalu. Prekrasan pogled iz apartmana na more i okolne otoke. Tko god želi kvalitetan i miran odmor, neka dođe i sam se uvjeri u dobre i uljudne domaćine i ugodan odmor.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Duga Resa, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Apartman Marko

Domaćini ljubazni,apartman uredan,pogled sa terase divan.Za osobe željne mira i tišine.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Prikaži sve komentare
Željka Paladina Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Apartmani Marko nudi Vam prostrano dvorište u kojem se možete sa svojim najbližima opustiti i ispijati jutarnju kavicu uz cvrkut ptičica, a u večernjim satima uživati uz pripremu roštilja dok se Vaša djeca bezbrižno igraju. ☀️🌺🌸🌷 ČEKAMO VAS u maloj oazi mira☀️

Oglas Apartman Marko je pregledan 15322 puta od 11.06.2021.