Apartman R&R Oaza Pag Smokvica - Otoci

cijena od € 65 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Zaboravite neko vrijeme na sve sto vas muči i uđite u apartman R&R Oaza na mjesečevom otoku...Na petnaestak minuta od Paškog mosta nalazi se idilično mjesto Smokvica, u Smokvici Oaza. Sa pogledom na more i horizont udahnite mir malenog mjesta, opustite se uz zvukove prirode i pjev ptica kako uz jutarnju kavu tako i za večernju uspavanku. Naravno, bez pokojeg stada ovaca ovdje ne može proći dobar godišnji odmor. Idealno mjesto za obitelji sa djecom ali i za sve koji žele odmak od gradske vreve uz potpuni doživljaj prirode. Ako ipak poželite vrevu, ona je ne tako daleko: Grad Pag - 18km, Zadar - 45km, otok Vir na 1sat vožnje autom.... Nakon što posjetite sva prekrasna mjesta i događaje koje želite vratite se u Oazu mira, mora, ljetnih oblaka na plavom nebu. Čekamo Vas i veselimo se dolasku.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Minimalan broj dana boravka: 6 dana Max broj osoba: 4 + 1 Prijava: 14:00h Odjava: 10:00h Mali kućni ljubimci: 5€/dan Plaćanje se vrši uplatom na žiro račun i to: Akontacija - za rezervaciju termina potrebno je uplatiti 30% od ukupnog iznosa. Ostatak plaćanja - preostali iznos treba biti uplaćen prije dolaska u apartman. Boravišna pristojba uključena u cijenu. Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Akontacija je nepovratna. U slučaju otkazivanja na vrijeme (najkasnije 15 dana prije rezerviranog termina) te u slučaju da vlasnik uspije popuniti otkazani termin u cijelosti, akontacija se može iskoristiti za novu rezervaciju u novom terminu (može i iduća godina) ali pod uvjetima iznajmljivanja koji će tada vrijediti. U slučaju da se otkazani termin ne popuni akontacija se ne vraća i ne može se prenijeti na novi termin.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Trgovina: 3 km
  • Restoran: 3 km
  • Doktor: 18 km
  • Ljekarna: 18 km
  • Banka: 18 km
  • Pošta: 18 km
  • Benzinska crpka: 18 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Parking - 1parkirno mjesto WI-FI - Gratis Klima- ne naplaćuje se dodatno Pušenje je dozvoljeno isključivo na terasama
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman R&R Oaza
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zgorzelec, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2023
Upravo savršen

Proveli smo 10 dana na ovom prekrasnom mjestu i nadamo se da ćemo se vratiti! Apartman je jednostavno savršen, a krajolik i pogled - spektakularni. Vlasnici vrlo ljubazni i uslužni

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Draga Monika, Zahvaljujem što ste odabrali naš apartman i veliko hvala za ovaj divan komentar. Vi i vaša obitelj ste gosti kakve bi svatko poželio i zaista se nadam da ćemo se vidjeti opet. Romana

Romana i Renata
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Mi smo sestre, Romana i Renata, i biti ćemo vaši domaćini. Želimo Vam dobrodošlicu u našu malu Oazu. Uživajte

Oglas Apartman R&R Oaza je pregledan 5547 puta od 10.06.2023.