Apartmani Iris CroaticaOroslavje - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 174 na noć
Opis objekta

Iris Croaticu čine dva apartmana, Iris Croatica SUPERIOR K i Iris Croatica DELUX J. KAT: - prostrana spavaća soba sa krevetom 200*210, vlastita kupaona i toalet - sauna PRIZEMLJE: - Kuhinja je opremljena svime što je potrebno za osjećaj vlastitog doma, blagovaona i dnevni boravak - spavaća soba sa dva odvojena kreveta (110*210) koja po potrebi spajamo u jedan (220*210) - sofa na razvlačenje u dnevnom boravku (ležaj 190*240) - kupaona - zasebni toalet - prostrana terasa Zajednički grijani bazen (29*), sunčalište, ljuljačke, tobogani i trampolin, krevetići, stolice za hranjenje, zabavni sadržaj (društvene igre, mali nogomet, badminton) Svaki od naših apartmana može ugostiti po 4 osobe na osnovnim ležajevima i po 2 na pomoćnom ležaju. Za sve naše goste osiguran je parking u dvorištu - U okolici se nalaze restorani, trgovine, bolnica - centar glavnog grada Zagreba i svi sadržaji koje on nudi udaljeni su 40km

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Iris Croatica K, superior apartman prima kućne ljubimce. Boravak kućnih ljubimaca naplaćuje se dodatno u iznosu od 25€ po noćenju. Maksimalan broj ljubimaca u kući je 1 težine do 20 kg ili 2 manja ukupne težine do 20 kg. Potvrda rezervacije vrši se uplatom 30% cjelokupnog iznosa za željeni termin boravka na žiro račun vlasnika objekta, a ostatak iznosa moguće je uplatiti ili na žiro račun najkasnije s datumom koji prethodi danu dolaska gosta u objekt ili u gotovini po dolasku u objekt. Po uplati akontacije prosljeđujemo e-mailom Potvrdu rezervacije gostu za željeni termin boravka sa točno navedenim brojem osoba / koji će boraviti u objektu
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
UVJETI OTKAZA REZERVACIJE: • Za nedolazak (bez prethodnog otkaza) u rezerviranom terminu, vlasnik objekta zadržava uplaćeni iznos akontacije – 30% ukupnog iznosa rezervacije. • Za otkaz rezervacije 21 i više dana prije ugovorenog termina odmora, gosti imaju pravo iskoristiti akontaciju za neki drugi slobodan termin po vlastitom izboru. Moguće je dva puta promijeniti termin u okviru ovog uvjeta otkaza termina, nakon toga gost gubi pravo na povrat iznosa akontacije i mogućnosti korištenja istog • Ukoliko dođe do “neke više sile” ili nekog velikog kvara odnosno uvjeta u smještajnom objektu koji nisu zadovoljavajući za boravak gostiju, vlasnik objekta može otkazati rezervaciju uz detaljno pojašnjenje gostu te omogućiti gostu da odabere bilo koji zamjenski slobodan termin uz odgovarajući popust od 20% na cjelokupan prvobitno dogovoren iznos rezervacije. • Uplatom akontacije za rezervaciju termina, gost prihvaća “Uvjete otkaza rezervacije”.
Udaljenost od objekta
  • More: 175 km
  • Plaža: 175 km
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 2 km
  • Doktor: 7 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 5 km
  • Zračna luka: 55 km
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Casino: 5 km
Dodatni sadržaji
svakom našem gostu pristupamo individualno i ovisno o željama pomažemo odmor učiniti bezbrižnim i savršenim. Na raspolaganju smo kako savjetima tako i pomoći oko organizacije i rezervacije mnogobrojnih aktivnosti koje Zagorje nudi - potrudili smo se da svaki trenutak u Iris Croatici bude ispunjen sretnim i bezbrižnim trenucima za naše velike i malene goste - naša ograđena okućnica od 5000 m2 raj je za malene koji sa našim dječjim igralištem, trampolinom, golovima za nogomet mogu osjetiti čaroliju igre na otvorenom, a roditelji spokoj znajući da su njihovi mališani sigurni - ono što nas posebno čini sretnima je što smo prepoznati kao savršena destinacija za odmor velikih obitelji ili grupe prijatelja - našim gostima koji dolaze u većoj grupi pružamo jedinstvenu mogućnost da svoj dan na otvorenom provedu zajedno uživajući u luksuzu zajedničkog grijanog bazena, sunčališta, ležaljki, prostora za druženje uz roštilj, a opet da svaki od njih boravi u vlastitom apartmanu koji im nudi privatnost, vlastitu saunu i hidromasažnu kadu za 5 osoba na vlastitoj terasi.
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Marina Skušić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Zovemo se Marina i Petar. Zajedno sa našom djecom neizmjerno se radujemo biti vaši domaćini odaberete li za svoj odmor zagorski kraj. U malom gradiću Oroslavju, u srcu Hrvatskog zagorja, a samo tridesetak kilometara udaljenim od Zagreba, za vas koji ste u potrazi za mirom i opuštanjem svoja vrata otvaraju dva sestrinska, suvremeno i luksuzno uređena apartmana Iris Croatica. Izgrađeni na prostranoj, od pogleda zaštićenoj okućnici veličine 5000 m2, naši apartmani nude vam odmor i oazu mira za kojima čeznete. Dopustite sebi da zaboravite na vrijeme i žurbu, da doživite pjev ptica i miris jutarnje rose. Svjesno uživajte u trenutku i dopustite da vašim vremenom upravljaju sunce, vjetar ili kiša. Ovdje vrijeme ne igra nikakvu ulogu i zato je svaki trenutak vrijedan. Zajednički grijani bazen, sunčalište i šumarak koji vam za ljetnih vrućina pruža hladovinu, te mnoštvo dodatnih sadržaja poput malog nogometa i badmintona Vaš odmor čine nezaboravnim. Ljuljačke, tobogani i trampolin oduševljavaju naše najmanje goste dok roditelji iz udobnosti vrtnih ležaljki bezbrižno prate njihovu igru. Dopustite li, dat ćemo sve od sebe da se u našim apartmanima osjećate kao u vlastitom domu jer uređivali smo ih sa velikom ljubavlju i pažnjom kako bi vama koji ste u potrazi za mirom i opuštanjem pružili sve ono što je potrebno da vaš odmor na kontinentu bude nezaboravan. U neposrednoj blizini glavnoga grada i svih atrakcija koje on nudi, a sa druge strane u zagrljaju prirode i seoskog mira doživite svoju bajku, jer Zagorje ima sve što pravu bajku čini-dvorce, šume, puteljke, priče i legende, dobru hranu i nasmijane ljude. Potpuno sami, sa svojom obitelji ili sa prijateljima provedi svoj odmor u našem zavičaju bogate povijesti, dobrih vina i domaće hrane. Uvjereni smo da ćete poželjeti vratiti se i sve ponoviti.

Oglas Apartmani Iris Croatica je pregledan 298 puta od 05.04.2024.