Kuća za odmor PostupOrebić - Dubrovnik i okolica

cijena od € 275 na noć
Opis objekta

Postup je malo mjesto sa par kuća udaljeno 4 km od Orebića. Ima dugu vinogradarsku tradiciju, a loza posebne sorte zbog sastava tla, klime i nagiba terena daje grožđe od kojeg se radi vrhunsko istoimeno vino. Piće dobrodošlice je upravo bočica tog vina i rakije koje osobno radim od grožđa iz mojih vinograda. Kuća je na uzdignutom položaju zbog kojeg ima prekrasan panoramski pogled na Pelješki kanal, Korčulu (brodom 15 min. od Orebića), otvorenu pučinu i Mljet. Velika terasa na 1 katu svojom opremom i pogledom pruža veliko zadovoljstvo svim uzrastima. Možemo je po pogledu i položaju usporediti sa kapetanskim mostom. U toku dana kada niste na plaži ili na nekoj od dole navedenih aktivnosti svi nalaze zadovoljstvo u debeloj hladovini donje velike terase. Hladovina je djelom napravljena pokrovom, a dijelom je čini debeli sloj divlje loze. U sklopu terase je roštilj tako da ne morate stajati na suncu dok ga koristite. Čitava okućnica je ograđena i ima izrazitu privatnost, a nađe se poneka aktivnost za svakoga. Ima gotovo 1000 m2 i kaskadno je položena prema moru. Obrasla je mediteranskim raslinjem, smokvama, agrumima i maslinama. Ako se zateknete u doba kada je sezona nekih plodova na tom raslinju oni vam stoje na raspolaganju. Masline pružaju lijepu hladovinu. Pravi centar vašeg godišnjeg odmora je bazen sa okolnim sadržajima i prekrasnim otvorenim pogledom. Dok se ne proba teško je i zamisliti koliko zadovoljstvo nađe čovjek u osvježenju i opuštanju u njegovih 32000 l prozirne i tople vode za vrijeme dnevne sparine ili u noćnom osvježenju uz pogled na zvjezdano nebo. Na putu prema bazenu ili sa njega lijepo se tuširati na vanjskom tušu sa toplom vodom. Kuća je udaljena od glavne ceste i nema buke pa se nekada tišina čini nenormalnom. Podovi i oprema kuće su takvi da ih možete opušteno koristiti.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak nakon 16:00 sat Odlajak do 10:00 sati Od rezervacije do dolaska treba proći jedan dan zbog pripreme i čišćenja. Cijena za 2 tjedna 8 % popusta Last munute (7 dana prije dolaska) 12 % popusta Primjenjuje se jedan (veći) popust Besplatno je dozvoljen je jedan kućni ljubimac (ne smije se kupati u bazenu). Posebni uvjeti na upit Akontacija u iznosu od 30 % kod rezervacije termina Ostatak 7 dana prije dolaska na račun (molim obavijest o uplati) ili kod dolaska Račun za uplatu IBAN: HR7123600003116849361 Nema dodatnih troškova
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje 30 dana prije dolaska je besplatno. Otkazivanje 30 do 7 dana je 30 % od cijene (akontacija) Krače otkazivanje od 7 dana 30 % na više
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Trgovina: 3 km
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 125 km
  • Marina: 4 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 3 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ova strana poluotoka Pelješca pruža velike mogućnosti za odmor, bilo aktivni ili pasivni. Orebić je poznato mjesto starih kapetana koji su jedrenjacima u vlasništvu njegovog pomorskog društva plovili svom morima svijeta i kući donosili toliko kulture i raslinja da je čitav stari dio mjesta uz more jedan veliki vrt sa izuzetnom arhitekturom. Vrijedi osim samog mjesta posjetiti Pomorski muzej, Franjevački samostan sa jednim od najljepših vidikovaca na Mediteranu. Kučište, Viganj, Podobuće i Nakovanj su mala mjesta vrijedi vidjeti. Pelješac obiluje plažama. U krugu od 6-7 km postoje plaže svih vrsta i oblika (plitke pješčane, šljunčane, stjenovite, skrivene uvale, hridi za ljubitelje ronjenje, plaže sa zabavnim sadržajima i noćnim životom) koje će zadovoljiti svačiji ukus. Ljeti su privlačne ljubiteljima vreve a u predsezoni i posezoni se pretvaraju u male rajeve za ljubitelje kristalno bistrog mora, mira i tišine. Biciklisti na Pelješcu zbog konfiguracije tla i pogleda dolaze na svoje. Obilježeno je više od 100 km biciklističkih i pješačkih staza. Planinarske staze na vrh sv. Ilija (960 m visine gotovo neposredno iz more) idu iz tri pravca. Neke staze su opasna i zahtijeva opremu i znanje, a uvijek se treba posavjetovati sa nekim od iskusnih članova planinarskog društva Sv. Ilija. Planina je stanište veoma cijenjenih muflona. Tura po vinskim podrumima je doživljaj za sebe. Sve navedeno nalazi se 10-20 minuta vožnje od kuće.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Postup
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vedran Vilović Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, zovem se Vedran. Rado ću Vam pomoći u svemu što budem mogao. Obratite mi se mailom ili telefonom kad god Vam nedostaje informacija za odluku o odabiru ili Vam je nešto potrebno, a već ste naš gost.

Oglas Kuća za odmor Postup je pregledan 8415 puta od 29.06.2016.