Apartmani MirandaOmiš - Split i okolica

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Omiš i regiji Split i okolica!
Opis objekta

APARTMANI MIRANDA se nalaze u ugodnom mediteranskom okruženju pristupačne lokacije u Nemiri na istoku Omiša. Do centra grada dolazi se polusatnom šetnjom, cestom uz more duljine 2, 5 km. Apartmani se nalaze u dvokatnici na strmoj obali, svega 80 m od mora. Do prekrasne šljunčane plaže dolazi se stepenicama. Svojim gostima nudimo mirno i prijateljsko okruženje te smještaj u pet dvokrevetnih studio apartmana, jednom dvosobnom studio apartmanu za 4 osobe i jednom apartmanu 2 plus 2, ukupnog kapaciteta 16 plus 2. Apartmani su kompletno opremljeni, te imaju svaki svoje parkirno mjesto i pristup internetu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje i napomene: Ukoliko gost želi potvrditi rezervaciju, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30 % od ukupne cijene na žiro račun u banci. Ostatak se plaća po dolasku. Vrijeme dolaska gosta je od 14 h Vrijeme odlaska gosta je do 9 h Molim vas da u upitu navedete: ime i prezime, e-mail, broj telefona, broj mobitela, datum dolaska, datum odlaska, broj odraslih osoba, broj i dob djece. Boravišna pristojba je uračunata u cijenu. Polog u vrijednosti od 30 eura se plaća prilikom dolaska i vraća se gostu na odlasku ako gost ostavi apartman uredan.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 2 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 25 km
  • Željeznički kolodvor: 25 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 26 km
  • Sportske aktivnosti: 25 km
  • Disco klub: 25 km
  • Casino: 100 km
  • Nacionalni park: 125 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U krugu od 100 m nalaze se 3 restorana s bogatom gastro ponudom, 2 kafića, pekara, voćarnica i trgovina. U Centru je stara gradska jezgra sa svojim povijesnim sadržajima. Brojna su tu kulturna i sportska događanja poput Gusarske bitke, Guitar festa, Dalmacija ultra traila, Moto susreta, Festivala planinarstva. Bilo da tražite samo opuštajući odmor na plaži u miru i tišini ili aktivan odmor sa sadržajima poput planinarenja, trekkinga, slobodnog penjanja, vožnje bicikla, ronjenja, ZIP line-a, izleta brodom na obližnje otoke, ili rijekom Cetinom, jednodnevne izlete u NP Krka, PP Biokovo, Split -Dioklecijanova palača, Trogir, Dubrovnik, Međugorje ili izlet na obližnje utvrde Mirabela i Fortica, na odličnoj smo lokaciji a Vi ste dobrodošli!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Miranda
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Limburg, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2020
Raji Jey

Bilo je najbolje što smo pronašli u Nemira Omišu. U čistoću ne treba sumnjati. Sve je pickobello uredno i čisto, od ulaza do toaleta. Ništa nam nije nedostajalo u pogledu opreme. Sve je bilo tu: hladnjak, posuđe, TV, stol, roštilj itd. Najljepše je pogled i prekrasna Miranda i obitelj. Jedna od najtoplijih osoba koju sam ikad srela u životu, a koja je bila tu kod nas svakodnevno, unatoč svom privatnom životu, čak i ako se radi o malim stvarima. Vrlo ukusni restorani iza ugla, a ako želite nešto od grada, pješice ćete stići 30 minuta do Omiša ili voziti 3 minute autom. Promjena novca uopće nije problem. Ako opet krenemo u Hrvatsku, onda SAMO Miranda !!! Nema tu ništa loše jer je bilo savršeno.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
U, Ukrajina
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Srpanj 2019
Natalia

Mirando! Miro! Zahvalan sam vam na gostoprimstvu, toplini, prekrasnim čistim sobama, ljubaznosti. Imate toliko topline kao i mi kod kuće. više nemamo pitanje gdje se odmarati - samo ti. Hvala vam na svemu, budite zdravi i sretni. Prije sastanka

Preporučujem za : Aktivni odmor, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prague, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Miranda, Rujan 2018
opustite se opustite

Prvi sam put bio u kući. Odlična lokacija s pogledom na more, što je nezaboravno osobito na zalascima sunca. Odlični domaćini, smještaj nudi sve što vam je potrebno, uključujući namještenu čajnu kuhinju, Gradić Omiš poznat je po svojoj gusarskoj prošlosti, samo prolazi kroz stari grad i kuša lokalni jelovnik jela i vina. Ljubitelji rimske povijesti preporučit će posjet obližnjem Splitu. Plaže su čiste i mirne, pogodne i za djecu. Hvala ti Mirando.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Miranda Fistanić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Češki, Slovački, Poljski,
Više o domaćinu

Zovem se Miranda Fistanić, po struci sam ugostitelj. U ovoj sam branši od 2000. godine. Vaša sam kontakt osoba za pitanja i rezervacije. Rado ću Vas dočekati i učiniti sve da Vaš boravak u našim apartmanima bude što ugodniji. Dobrodošli!

Oglas Apartmani Miranda je pregledan 23099 puta od 15.10.2018.