Apartman MimicaOmiš - Split i okolica

cijena od € 75 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman (77 m2) se nalazi 2 minute hoda od strogog centra grada, na 3. Katu obiteljske kuće. Sastoji se od 2 dvokrevetne sobe (jedna sa bračnim krevetom, a druga sa dva odvojena kreveta koja je moguće spojiti), komforan dnevni boravak sa sofom (2 dodatna ležaja), dnevnom boravku pridružene kompletno opremljene kuhinje, WC/kada/tuš, terasa (25 m2) s pogledom na more, centar starog grada i obližnje brdo, wi-fi, klima uređaj, perilica rublja, perilica posuđa, … Kako u centru grada nema takve mogućnosti, parking je osiguran na javnom parkiralištu (100 – 450 m) o trošku vlasnika. Sva događanja (kulturna, zabavna, sportska, rekreativna, i sl. ) odvijaju se u neposrednoj blizini ovog smještajnog objekta. Tu, na samo 4-5 minuta hoda nalaze se: velika pješčana plaža posebno pogodna za djecu i neplivače, odlični restorani, kafići, konobe, tržnica, trgovine, apoteke, ambulanta, banka, pošta, mjenjačnica, lokalna autobusna stanica, luka izletničkih brodova....

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje: Akontacija 20 %, a ostatak po dolasku gosta u apartman. Vrijeme dolaska: bilo kad iza 14:00 h, Vrijeme odlaska: najkasnije do 09:00 h U cijenu uključeno: sve takse, parking, klima, završno čišćenje apartmana, pranje posteljine i ručnika, voda, struja, plin, internet i tv.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 20 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 1.2 km
  • Autobusni kolodvor: 70 m
  • Željeznički kolodvor: 26 km
  • Zračna luka: 45 km
  • Marina: 90 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 25 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Lokacija je posebno pogodna za turiste koji dolaze avionom, vlakom, autobusom, jer im za boravka u gradu osobni automobil uopće ne treba (za potrebe okolnih obilazaka ili izleta moguće je koristiti povoljan rent-a-car).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Mimica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Gdańsk, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2019
fantastičan

Super kontakt od samog početka rezervacije. Besprijekoran kontakt e-poštom, prije odlaska dobili smo sve potrebne informacije kako bismo besprijekorno ušli u stan. Vlasnik je vrlo simpatična osoba i brine se za goste poput obitelji. Stan je na izvrsnoj lokaciji, blizu svega i fantastičnog pogleda s terase, dodatno potpuno opremljenog (perilica posuđa, perilica rublja itd.) I najvažnije klima uređaja koji spašava život. Osjećali smo se kao kod kuće. Nadamo se da ćemo se jednog dana vratiti. Preporučujemo Marta, Hania, Grzegorz, Rafał.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hello Marta

Hvala Marta na lijepom komentaru. Bili ste odlični gosti i od sveg srca vas kao goste preporučam svim vašim budućim stanodavcima. Ako opet budete moji gosti, meni će to biti najveća nagrada. Pozdrav cijeloj vašoj ekipi.

Zamość, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2018
fantastično

Fantastičan stan. Kućni namještaj velik. Vrlo dobro mjesto u središtu prekrasnog grada Omiša. Svugdje vrlo blizu. Prekrasan pogled s terase. Vrlo lijepi vlasnici. Plaža je vrlo blizu. Trgovine, bankomati, restorani vrlo blizu. Grad je lijep. Hvala Mario za ukusnu ribu za večeru koju ste pripremili za nas. Bilo je vrlo sjajno. Preporučujem 100% ovog stana. Pozdrav vama i vašoj supruzi ... Bili smo vrlo zadovoljni s tobom. Hvala vam Ela Krzysiek Anna i Marek Polska.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Dragi Elzbieta, Anna , Marek, Kryzstof

Zahvaljujem se na lijepim riječima. Bili ste savršeni gosti. Nadam se da ćemo ponoviti sve što nam je bilo lijepo. Moja kuća je za vas, vašu rodbinu i prijatelje uvijek otvorena. Srdačan pozdrav od Ruže i Maria.

Omiš, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Rujan 2015
Jope

, Apartman Niste mogli 't biti bolje! To je točno kao reklamirao vrlo čist i imao veliko mjesto. Kuhinja je također velika, tako da smo imali priliku kuhati za sebe ponekad. (To čak i ima perilicu posuđa !!). Nalazi se u samom centru starog grada pored restorana, barova i minutu od mora, gdje je 's moguće plivati. Više u centru ne može biti! Mario i Rozarija bili pravi domaćini. Mario nam je toplu dobrodošlicu, a ponekad nas texted ako smo još uvijek uživaju u boravku. Također, Mario i Rozarija trudili da dobije informacije za nas doći do Plitvičkih jezera, a kada je bilo jasno da smo htjeli unajmiti automobil, Mario ugovoriti da njegov prijatelj može nas pokupiti u apartmanu da nas voziti na najam automobila. Na kraju našeg boravka, Matea došao u stan da nas check out. Bila je vrlo ljubazna i upitao nas što su mogli poboljšati odnosi na stan. Iako, Nismo 't imao preporuke za nju, jer je sve bilo super. Hvala Mario i Rozarija, stvarno smo uživali. Preporučili bismo ovom mjestu 100%, te bi rado ostati opet! Hvala vam puno!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Jope

Hvala na toplim riječima. Bili ste divni gosti i za vas ništa nam nije bilo teško učiniti. Bilo je to pravo zadovoljstvo. Već sad se veselimo idućem ljetu i ponovnom druženju s vama. Pozdrav svima od Rozarije i Maria.

Prikaži sve komentare
Rozarija (Ruža) i Mario Mimica Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Umirovljeni, ali ipak još uvijek s dovoljno energije. Moja supruga i ja smo vrlo otvoreni ljudi sa smislom za gostoprimstvo i nova prijateljstva. Jedna od stvari koja nas čini sretnima je ta što živimo u jednom tako lijepom kutku svijeta - našem Omišu. Za vrijeme Vašeg boravka kod nas nećemo Vas bespotrebno ometati, ali ćemo svakako nastojati učiniti sve, da se osjećate kao kod vlastite kuće.

Oglas Apartman Mimica je pregledan 49169 puta od 30.01.2014.