Apartman AdrianOmiš - Split i okolica

cijena od € 86 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Omiš i regiji Split i okolica!
Opis objekta

ADRIAN je jedini apartman u čitavom objektu što Vam garantira potpunu privatnost - nema ometanja od drugih gostiju! Suvremeno je uređen, klimatiziran, udoban i prostran, sa svim kućanskim aparatima, ima stabilni WIFI i nalazi se u mirnoj ulici u SZ dijelu Omiša. Sastoji se od velikog stana na 1. katu s posebnim ulazom s ulice kroz vrt s mirisnim biljem, te ima zatvorenu garažu u prizemlju s pristupom na ulicu. Sa sjevera je šumovita planina, s istoka je prostrana terasa (25m2) s nadstrešnicom idealna za uživanje uz veliki grill, dok je s juga veliki balkon (16m2) pogodan za sunčanje ili večernje opuštanje u udobnim ležaljkama ili ljuljačkom uz pogled na centar grada, rijeku Cetinu i more. Apartman ima 2 kupaonice i 2 prostrane sobe, kuhinju i zasebni dnevni boravak. Omiš nije velik, pa sve možete lako obaviti pješice: pekare, banke, dućani, kafići su udaljeni oko 5 min hoda, a za 10 min hoda dolazite do centra grada s mnogo restorana, a tu je smještena i velika pješčana plaža "Punta".

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna taksa i svi porezi su uključeni u cijenu smještaja. Cijena noćenja je ista za bilo koji broj osoba u apartmanu - maksimalni kapacitet je 5 osoba (4+1). Sjeverna soba prima 2 osobe na velikom bračnom krevetu (180x200), južna soba prima po 1 osobu na 2 pojedinačna kreveta (90x200) + 1 osoba na pomoćnom ležaju (fotelja na razvlačenje: po želji gosta može biti smještena u južnoj sobi ili dnevnom boravku). Djeca se ubrajaju u ukupan broj osoba. Krevet za bebe do 2 godine starosti raspoloživ je na zahtjev bez dodatne naplate. Da bi rezervacija bila osigurana potrebno je u valuti EUR uplatiti 20% od pune cijene unaprijed kao akontaciju izravno vlasniku smještaja putem bankovnog transfera (internet bankarstvo), a preostalih 80% gotovinom (EUR) po dolasku u smještajnu jedinicu. Prihvat gosta je od 16:00 - 23:00 sati. Posljednjeg dana boravka gost je dužan napustiti smještaj do 10:00 sati. Načini plaćanja: bankovni transfer (internet bankarstvo) i gotovina (prilikom dolaska).
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Iznos akontacije se ne vraća ako je otkazivanje rezervacije uslijedilo unutar razdoblja od 30 dana prije dana dolaska. U slučaju otkazivanja rezervacije prije tog razdoblja iznos akontacije se u cijelosti vraća uplatom putem bankovne transakcije.
Udaljenost od objekta
  • More: 800 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 700 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Željeznički kolodvor: 25 km
  • Zračna luka: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Po dolasku Vas u frižideru čeka piće dobrodošlice, kako bi se opustili nakon putovanja. Klima-uređaj, grill, internet, sef, krevetić za bebe (na zahtjev) i garaža za auto su uključeni u cijenu smještaja. WiFi je brz i stabilan u objektu, kao i vani na terasi i balkonu. Veliki TV u dnevnom boravku pruža užitak gledanja filmskog NETFLIX programa na vašem jeziku. Opremljenost aparatima je kompletna: Nescaffe DolceGusto aparat za kavu, aparat za filter kavu, toster za sendviče, blender, grijač vode, mikrovalna i klasična pećnica, ploča za kuhanje, sušilo za kosu, glačalo, perilica suđa i perilica rublja. Okolne planine pune su označenih planinarskih staza, a rijeka Cetina pruža mogućnost vožnje brodicama, adrenalinski rafting i ZIPline, dok su po moru svaki dan dostupni brodski izleti do otoka Brača. U objektu su dostupne brošure o tim aktivnostima na više jezika. S busom ili autom možete i na vlastiti izlet do Splita (25km) ili Makarske (35km).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Adrian
Julijana Madunić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Naš apartman "Adrian" zamislili smo kao prostran, šarmantan i moderno opremljen smještaj u mirnom dijelu grada Omiša koji nudi potpunu privatnost svojim gostima. Dragi gosti, srdačno Vas pozivamo da dođete i opušteno uživate u ljetnim radostima. Mi smo tu za Vas!

Oglas Apartman Adrian je pregledan 5326 puta od 18.11.2022.