Apartman MateNovigrad (Zadar) - Zadar i okolica

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Novigrad (Zadar) i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Ukoliko želite miran odmor, daleko od gužve i gradske vreve provedite svoj zasluženi odmor u našem novouređenom apartmanu s pogledom na more. Apartman se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, dvije sobe i sanitarnog čvora. Također, apartman posjeduje prostranu terasu. U jednoj sobi je bračni krevet, dok se u drugoj kreveti mogu spojiti u bračni krevet. Apartman ima vlastiti parking, wifi, tv, klimu. Vanjski tuš. Mali kućni ljubimci su dobrodošli. Plaža je udaljena 70 m, dok je gradska plaža na samo tri minute autom. Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite za više informacija na 091/5777-812, Irena

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak u naš apartman je od 14 h, a odjava do 10 h. Za rezervaciju smještaja je potrebno uplatiti akontaciju u iznosu 30 % ukupnog iznosa. Za uplatu akontacije domaćin će na vrijeme dostaviti podatke za uplatu (IBAN), a preostali iznos gost može uplatiti direktno prilikom dolaska, ili prema dogovoru. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Otkazivanje se vrši prema dogovoru
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 900 m
  • Pošta: 600 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Za one koji se žele još više opustiti nudimo aromaterapeutsku masažu certificirane aromaterapeutkinje. Gosti koji ostvare 7 ili više noćenja, jedna masaža u trajanju od 45 minuta je gratis.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Mate
Irena & Bernard Stojić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Mate je pregledan 4919 puta od 26.01.2023.