Apartmani MihaelNin - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Nin i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Objekt se nalazi na 8 minuta hoda od plaže. Apartmani Mihael smješteni su u povijesnom centru Nina te u ponudi imaju moderan smještaj s prostorom za sjedenje, netflix i besplatnim WiFi-jem. Sve jedinice sadrže klima-uređaj, vlastitu kupaonicu i kuhinju s mikrovalnom pećnicom. U sklopu objekta nalazi se restoran koji poslužuje jela talijanske i američke kuhinje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ključevi i parkirna karta vas čekaju u kutiji s ključevima sukladno prethodnom dogovoru. Prijava je moguća od 14:00 do 22:00 Odjava je moguća od 08:00 do 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gost može besplatno otkazati do 30 dana prije dolaska kada se vrši povrat akontacije
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključena parkirna karta za jedno vozilo. Apartman Mihael se nalazi u povijesnom centru Nina (kulturno zaštićeno područje) te je parkiranje moguće na javnim parkiralištima u blizini. Za parkirnu kartu je potreban depozit od 30 EUR koji će vam biti vraćen čim se parkirna karta vrati. Parkirna karta također uključuje i besplatan parking na tri popularne plaže u okruženju. Parovima se posebno svidjela lokacija - ocijenili su je s 10 na bookingu za svoj boravak udvoje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mihael
Matea Zubčić Ricov Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Mihael je pregledan 5527 puta od 25.05.2022.