Apartmani Villa NoaMimice - Split i okolica

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Mimice i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Villa Noa nalazi se na zapadnoj strani mjesta Mimice, sa prekrasnim panoramskim pogledom na Mimice, Makarsku rivijeru, planinu Biokovo i otok Brač. Kuća je okružena borovom šumom i maslinama, sa samo dva susjeda. Idealno mjesto za miran i opuštajući boravak, uz savršen doživljaj Dalmacije. Zaista mjesto gdje se planina spaja s morem. Apartmani su suvremeno uređeni i potpuno opremljeni kako bi vam pružili što ugodniji boravak. Svi apartmani su klimatizirani, s pogledom na more, prostranom terasom ili vrtom i privatnim parkingom na raspolaganju.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in: od 14:00h Check out: do 09:00h Plaćanje: gotovinsko plaćanje nakon dolaska. Za potvrdu rezervacije potrebno je izvršiti uplatu akontacije u iznosu od 180,00 EUR.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje rezervacije uz povrat akontacije moguće je do 60 dana prije predviđenog datuma dolaska. U slučaju otkazivanja unutar perioda od 60 dana prije predviđenog datuma dolaska, zadržavamo cijeli iznos uplaćene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Apartman 2+2 - ID: 73216 je opremljen grijanom hidromasažnom kadom za 5 osoba. Korištenje hidromasažne kade je uključeno u cijenu noćenja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Noa
Zeljana Mimica Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Poljski,
Više o domaćinu

Villa Noa Mimice is located on the west side od the village, with a superb panoramic view on Mimice, Makarska riviera, Mount Biokovo and island Brac. House is surrounded with pine and olive trees, with only two neighbours. Ideal place for a peaceful and relaxing stay, with a perfect experience of Dalmatia. A place where mountain meets the sea.

Oglas Apartmani Villa Noa je pregledan 8888 puta od 01.08.2022.