Apartmani Villa JolaraMimice - Split i okolica

cijena od € 100 na noć
Opis objekta

Apartmani se nalaze samo 90m od najbliže plaže, u malom turističkom mjestu Mimice. Kuhinje su opremljene pločom za kuhanje, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i ostalim kuhinjskim priborom te stolom za blagovanje. Dnevni boravak ima kauč na razvlačenje, klima uređaj i TV ravnog ekrana. Apartmani imaju kupaonice s tušem i balkon s garniturom za sjedenje s pogledom na vrt, more i bazen. Gostima je na raspolaganju praonica rublja u sklopu objekta. Tu je i roštilj koji se dijeli s ostalim apartmanima u objektu. Vanjski bazen, vanjski jacuzzi i prostor za sunčanje s ležaljkama i suncobranima dostupni su gostima i dijele se s ostalim apartmanima u objektu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak: 14 sati Odjava: 10 sati Plaćanje ide bankovnom doznakom. Prilikom rezervacije uplaćuje se 50% od ukupnog iznosa rezervacije akontacije, a ostatak uplate na račun vlasnika mjesec dana prije datuma dolaska. Nakon svake uplate gosti trebaju poslati potvrdu uplate.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Bez povrata novca.
Udaljenost od objekta
  • More: 90 m
  • Plaža: 90 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 150 metara od apartmana. Najbliži restorani udaljeni su 150 metara. Najbliži bar udaljen je 100m. Najbliža plaža udaljena je 90m od apartmana. (samo preko puta) Nije dopušteno puštati glasnu glazbu niti organizirati zabavu. Objekt nudi prijevoz do zračne luke uz nadoplatu. Omiško područje nudi razne avanturističke aktivnosti kao što su rafting na rijeci Cetini, kanu safari na rijeci Cetini, kanjoning na rijeci Cetini, penjanje po stijenama u Omišu i najpoznatiji omiški zip line.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Jolara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Marina Vukušić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Španjolski,
Oglas Apartmani Villa Jolara je pregledan 6250 puta od 17.05.2023.