Apartmani GoranMimice - Split i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Mimice i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Prekrasan apartman ,moderno opremljen u mirnom dijelu Mimica,s prekrasnim pogledom na more.Objekt se nalazi 5 minuta hoda do šljunčane plaže. Apartman ima 2 spavaće sobe,kupatilo,kuhinju s blagavaonicu s balkonom s očaravajućim pogledom na more. Na ulazu je otkrivena terasa gdje u miru čitate knjige,doručkujete ili jednostavno uživate u predivnom pogledu koji se pruža na otoke i more. Mimice su malo turističko mjesto,idealno za obiteljski odmor.S jedne strane je more,s druge strane planina ,možete kombinirati aktivni odmor s odmaranjem i ležanjem na najčišćim obalama Dalmacije.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Način plaćanja gotovina,kreditne kartice. Akontacije je 25% prilikom rezervacije. Vrijeme dolazaka:16h Vrijeme odlaska:10h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Centar: 700 m
  • Restoran: 50 m
  • Ljekarna: 10 km
  • Pošta: 600 m
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Zračna luka: 55 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Vlasnik apartmana organizira izlete morem(svojim brodom) na obližnje otoke (Brač,Hvar ,Vis...),izlete Dubrovniku,Splitu,Trogiru uz stručno vodstvo. Isto organizirano izlete nacionalnim parkovima Krka,Plitvička jezera ,Međugorje i slično. Obratite nam se s povjerenjem,iskusiti ćete prekrasan odmor na našem mediteranu. Mogućnost organiziranog doručka,večere i ostalo uz predhodnu najavu. Najam kombija,automobila ,scootera i barke. Transfer od zračne luke i obrnuto. Mogućnosti organiziranog doručka,večere,grill-a i ostalo po dogovoru.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Goran
Dajana Gradištanac Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani Goran je pregledan 7336 puta od 01.02.2015.