Apartmani Villa MeliMedulin - Istra

cijena od € 55 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Medulin i regiji Istra!
Opis objekta

Apartmani “Villa Meli Medulin“ smješteni su mirnom dijelu grada Medulina na istarskom poluotoku, popularnom mjestu za ljetni odmor i rekreaciju. U sklopu kuće nalazi se besplatan parking, wi-fi i grill na raspolaganju svim gostima. Dodatne pogodnosti su blizina trgovine (Lidl, Plodine), restorani, sportski i zabavni sadržaji. Svježi zrak, čisto more i klima, garancija su za ugodno opuštanje. Udobno namješteni i potpuno opremljeni apartmani su savršen izbor za obitelji. Možete izabrati apartmane s jednom ili dvije spavaće sobe, po vašem izboru. Apartmani se nalaze 1000 metara od mora. Svi apartmani imaju predivan, direktan pogled na more. U blizini se nalaze i popularna pješčana plaža Bjeca, park Kamenjak, otoci Ceja, Bodulaš, Levan. Uživanje i opuštanje na Vašem odmoru, zasigurno će vam pružiti apartmani Villa Meli Medulin. Za goste koji ostaju dva ili više tjedana, domaćin organizira besplatan roštilj.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Navedene cijene su za do 4 osoba. Za rezervaciju apartmana uplaćuje se akontacija u iznosu od 300 €. Preostali iznos se uplaćuje po dolasku. Ciscenje se naplacuje 45€. Check in gosta je od 16 sati, Check out do 9 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 1 km
  • Plaža: 1.5 km
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 500 m
  • Benzinska crpka: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Na raspolaganju našim gostima stoji grill, wifi i parking na dvoristu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Meli
Melanie Busljeta Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Osoba koja voli putovati i istrazivati druge krajeve i kulturu.

Oglas Apartmani Villa Meli je pregledan 22441 puta od 13.05.2018.