Kuća za odmor FilipčićŠolta Maslinica - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Šolta Maslinica i regiji Otoci!
Opis objekta

Dovedite cijelu obitelj u ovaj odličan smještaj s mnogo prostora za zabavu. Nalazimo se u mirnoj četvrti tako da ćete uživati u jednostavnom pristupu restoranima, plažama i kafićima, kao i u potrebnom odmoru na odmoru. Uživajte! Apartmani imaju sobu s dva kreveta i dnevni boravak sa sofom koja se može pretvoriti u krevet. Kuhinja ima svu potrebnu opremu za pripremu jela, a velika terasa u hladovini pruža odličan prostor za objedovanje na otvorenom i opuštanje. Dodatno za Apartman C : Apartman ima sobu s dva kreveta i dva velika dnevna boravaka sa sofama koja se može pretvoriti u krevete. Dvije kupaonice su na raspolaganju. Kuhinja ima svu potrebnu opremu za pripremu jela, a velika terasa u hladovini pruža odličan prostor za objedovanje na otvorenom i opuštanje. A pogled s balkona je neopisiv

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaža je udaljena 100 m, sve plaže su udaljene cca 100 metara jer su sve privatne plaže, kada izaberete plažu vjerojatno ste sami na plaži. Trgovina je u centru mjesta do kojeg ima 15ak minuta laganog hoda. Trajektna linija Split-Rogač je dostupna kroz cijeli dan, i onda od Rogača do apartmana imate 10 minuta vožnje, ali zato kada dođete do apartmana više nemate potrebe se voziti automobilom, jer sve možete pješice, eventualno ako želite posjetiti druga mjesta na otoku.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 100 m
  • Marina: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Gosti se mogu koristiti cijelim stanom; soba, dnevni boravak, blagovaonica, kupaonica i kuhinja. Postoji privatni ulaz u stan.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Filipčić
Josip Radičević
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Filipčić je pregledan 3183 puta od 10.03.2023.