Apartmani NivesMarušići - Split i okolica

cijena od € 33 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Marušići i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartmani Nives su smješteni u malom mjestu Marušići na omiškoj rivijeri. S terasa apartmana se pruža prekrasan pogled na okolne otoke i planinu Biokovo. Naša kuća se nalazi u mirnom i pitoresknome kraju, daleko od prometne buke, gdje možete uživati u opuštenom odmoru i zaboraviti na stresnu svakodnevicu. Drugi red do mora omogućuje vam lako dostupnu plažu, jednu od najljepših u Dalmaciji koja nije prenapučena jer nema pristupa automobilima. Na plaži se nalazi prirodni izvor vode, a zaštitu od sunca možete pronaći u prirodnoj hladovini. U blizini je i samoposluga, na 10 minuta hoda, a restoran nekoliko koraka dalje. Kuća ima tri apartmana, oni na prvom i drugom katu se iznajmljuju. Apartmani su opremljeni LCD-om i klima uređajima, kupaonicom, potpuno opremljenom kuhinjom, terasom, roštiljem i privatnim parkingom uz kuću. Domaćini žive u prizemlju i mogu vaš odmor učiniti još boljim dobrim savjetima vezanim uz regiju, izlete i mjesta koja vrijedi posjetiti .

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme odlaska gostiju je za A1 (veći apartman) do 9:00, a dolaska od 12:00. Vrijeme odlaska gostiju za A2 (manji apartman) do 12h, a dolaska od 15h. Akontacija iznosi 20%.Nakon vašeg upita poslati ću vam podatke za uplatu i potvrdu o rezervaciju. Zabranjeno pušenje u apartmanima i kućni ljubimci UPUTE ZA DOLAZAK DO APARTMANA AUTOCESTA A1 IZLAZ ŠESTANOVAC-MARUŠIĆI 17 km Na autocesti A1 izađite na izlazu ŠESTANOVAC. Vozite kroz mjesta Zadvarje, Gornja Brela, Dubci i nakon 8 km doći ćete do mora (cesta D8), tada nastavite voziti desno na cesti D8. Nakon mjesta Pisak, doći ćete do Marušića. Zaustavite se pokraj prve kuće na desnoj strani ceste, okrenite se kao da ćete natrag u Pisak i nakon 20m ćete vidjeti znak PUT BORKA. Skrenite desno, pratite cestu i našu kuću ćete vidjeti na raskrižju, prava s vaše lijeve strane. SPLIT-OMIŠ-MARUŠIĆI 42 KM Ako vozite cestom D8, pratite znakove za Omiš.Do Marušića ćete doći nakon 42km. Nakon što ugledate znak na cestu PUT BORKA, skrenite desno
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 15 km
  • Ljekarna: 15 km
  • Banka: 15 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 15 km
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Marina: 15 km
  • Sportske aktivnosti: 15 km
  • Disco klub: 10 km
  • Casino: 15 km
  • Nacionalni park: 100 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice, sok i naše domaće crno vino je uključeno u cijenu. Iza kuće uređena pješačka staza iznad obale mora vas vodi do susjednog mjesta gdje se možete osvježiti sladoledom ili pićem u lokalnim kafićima. Ako ste ljubitelji trčanja, možete održati svakodnevnu kondiciju na 15 km dugom makadamskom putu koji vodi iz centra mjesta do Omiša. Ljubitelji raftinga ili kupanja u rijeci mogu jednostavno organizirati izlet do Omiša i uživati u prekrasnom kanjonu rijeke Cetine. Kraći izleti do otoka Brača se mogu rezervirati u susjednom mjestu, Mimicama. Ovo je mjesto također izvrsna baza za istraživanje regije, kratke izlete od Trogira do Makarske je jednostavno organizirati.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nives
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Львів, Ukrajina
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2021
Odgovor

Savršen stan. Čisto, udobno. Sve je dostupno do najsitnijih detalja. Pogled s terase je prekrasan. fotografija ne prenosi svu ljepotu. U blizini 3 prekrasne plaže bez buke i vreve. Vlasnici kuće su vrlo ljubazni i brižni ljudi. Nikada nisam sreo tako iskrene ljude. Moja obitelj i prijatelji oduševljeni su praznikom. Toplo preporučujem apartmane Nives i svakako ćemo se vratiti sljedeće godine. U mojoj osobnoj ocjeni broj 1.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Zrinka Baburica Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Pozdrav potencijalnim gostima! Ja ću biti Vaš domaćin u apartmanima Nives. Na raspolaganju sam 0-24 i uvijek spremna dati točnu informaciju za sve što vas zanima, gdje je najbliža benzinska stanica, dobar restoran, gdje ići na izlet... Veselim se Vašem dolasku!

Oglas Apartmani Nives je pregledan 10055 puta od 04.06.2021.