Kuća za odmor Le KletMarija Gorica - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 98 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dobro nam došli u dvije potpuno opremljene kuće za bijeg od svakodnevnog stresa i guštanje u miru i zelenilu sela. Kuće su jedna pored druge pa se mogu unajmiti kao cjelina ili zasebno. Obje su uređene u tradicionalnom stilu Hrvatskog Zagorja, drvena i zidana - spoj su suvremene udobnosti i prirodnog okruženja, bez susjeda u neposrednoj blizini. Svaka kuća ima veliki trijem, opremljen roštiljem i stolom za druženje, s kojeg se pruža pogled na dolinu Sutle. Panorama nudi uživanje u spektakularnim zalascima sunca, a za dodatno opuštanje tu su Jacuzzi masažna kada i IC sauna za dvoje. Osiguran parking za do 6 vozila.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%. Ostatak sredstava se uplaćuje po dolasku u objekt. Vrijeme dolska u objekt: 16.00 (moguć dogovor) Vrijeme odlaska iz objekta: 10:00 (moguć dogovor). U slučaju bilo kakvih dodatnih potreba za opremom objekta, a koji nije naveden u listi, molimo pitati prije dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Otkazivanje rezervacije je moguće do 30 dana do datuma check-ina, uz povrat akontacije.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Pošta: 200 m
Dodatni sadržaji
Od dodatnih sadržaja u sklopu objekta možemo istaknuti: piće i meza dobrodošlice, infracrvena sauna za dvoje, Jakuzzi masažna kada, sjenica za druženje s velikim kaminom za ražanj, etno seoski ambijent i izoliranost od civilizacije.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Le Klet
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Studeni 2023
Za odmor kakav god poželite!

Predivne kućice s predivnom pogledom koje sadrže sve sto vam je potrebno za odmor, bili sami ili u paru ili vas je cijelo društvo. Vidi se da su uređene s ljubavlju, svaki detalj je pomno biran kako bi se uklopio cjelokupni ambijent. U kućicama se nalazi sve sto vam je potrebno za višednevni odmor. Kad smo došli sve je bilo čisto i uredno, domaćin nas je dočekao s upaljenom vatricom. Milina, cjelokupni dojam je iznad svih mojih očekivanja. Jedva čekam kad ću opet imat priliku doći na ovo prekrasno imanje.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Odgovor domaćina
Za odmor kakav god poželite!

Kristina hvala na recenziji. Goste poput Vas ću sa veseljem ponovo ugostiti. Veselim se Vašem slijedećem dolasku!

Čakovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Listopad 2023
Zahvala

Dragi Vedrane, hvala Vam na gostoprimstvu i angažmanu oko našeg boravka! Kuća i okolica su bili točno ono što smo trebali. Komfor u prirodi daleko od svega, a dovoljno blizu sadržaja. Vidimo se uskoro i hvala! Žac & Vedrana

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala Žac i Vedrana

Hvala Vam na Vašoj recenziji. Drago mi je da ste se osjećali lijepo u našoj kući. Goste poput Vas ću sa veseljem ponovo ugostiti. Veselim se Vašem slijedećem dolasku!

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Srpanj 2023
Jednom riječju - Prekrasno!

Nedavno sam imao priliku boraviti u predivnoj kući "Le Klet" u Mariji Gorici i jednostavno sam oduševljen. Sve je bilo apsolutno savršeno, od samog trenutka kada smo stigli do trenutka kada smo morali napustiti ovaj rajski kutak. Smještaj je očaravajući i udoban, s prekrasno uređenim interijerom koji odiše toplinom i elegancijom. Sobe su prostrane, čiste i opremljene svim potrebnim sadržajima za udoban boravak. Kreveti su iznimno udobni, što je omogućilo miran san i potpuno opuštanje. Ono što me posebno osvojilo je prekrasna terasa s koje se pruža spektakularan pogled na okolni krajolik. Bilo je nevjerojatno sjediti tamo ujutro s kavom u ruci i uživati u svježem zraku i tišini prirode. Također smo imali priliku prirediti roštilj na terasi. Gostoprimstvo domaćina je bilo nevjerojatno. Dočekani smo s osmijehom i srdačnošću te su nam pružene sve potrebne informacije o okolici i aktivnostima koje možemo isprobati. Ljubaznost i pažnja prema detaljima zaista su nas impresionirali. Lokacija je također idealna. U blizini se nalazi predivna priroda, šetnice i biciklističke staze koje su nam omogućile istraživanje okolice na aktivan i zabavan način. Sve u svemu, boravak u Kući za odmor "Le Klet" bio je nezaboravan. Oduševljen sam svakim trenutkom provedenim tamo i svakako se nadam da ću se uskoro vratiti. Hvala i cijelom timu na nevjerojatnom iskustvu koje su nam pružili!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala Hrvoje

Hvala Vam na ovako opsežnoj i krasnoj recenziji. Drago mi je da ste uživali. Vidimo se!

Prikaži sve komentare
Vedran Iveković Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Pozdrav! Moje ime je Vedran i tijekom Vašeg boravka u kući LeKlet biti ću Vaš domaćin. Stojim Vam na raspolaganju i nadam se da ćete uživati. Dobro nam došli!

Oglas Kuća za odmor Le Klet je pregledan 22354 puta od 30.07.2023.