Apartmani Veselko Makarska - Split i okolica

cijena od € 48 na noć
Opis objekta

Apartmani Veselko nalaze se u mirnom dijelu grada Makarske, na predjelu Zelenka. Na drugom katu obiteljske kuće imamo 4 smještajne jedinice ( 2južna sa balkonom i pogledom na more, 1 sjeverni sa balkonom i pogledom na planinu te j1 sjeverni sa terasom i pogledom na planinu Biokovo te djelomično na more). Sve je kompletno opremljeno: bračni kreveti (+dodatni 200x90 cm) mini kuhinja, kupaonica, klima uređaj, smart TV + satelitska TV, internet. Besplatan parking za sve goste, nalazi se iza kuće. Samo 8 minuta do plaže a 15 -20 minuta šetnjom do centra.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Način plaćanja: - akontacija 25% uplatiti na račun, ostatak u gotovini po dolasku u apartman. Cijena boravka do 3 noći je uvećana za 30%. Dolazak u apartman od 14 sati -22 sata. Odlazak iz apartmana do 10 sati. Kućni red od 22:00 h do 07:00 h. Hvala na razumijevanju! Za sve navedeno postoji mogućnost dogovora. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko gost uplati akontaciju, a želi odustati od rezervacije 60 dana prije dolaska vraćamo 50% primljenog iznosa akontacije, nakon toga akontaciju ne vraćamo.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 1.6 km
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 1.3 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Organiziranim izletima brodom možete posjetiti otoke: Hvar, Brač, Korčulu ili otići na rafting rijeke Cetine (45 minuta vožnje). Jedinstvena ponuda na planini Biokovo – nebeska šetnica Skywalk na 1228 m n/v (30 minuta vožnje) - atrakcija za FB, Instagram, status, selfie, tik tok, you tube ...po izboru:) Samo 2 km - 6 km dalje, možete otkriti pješačke i biciklističke rute (Veliko brdo, Tučepi, Makar,Kotišina – botanički vrt). Ukoliko poželite i dalje u avanture Lijepom našom – možete izvrsnom Autocestom A1, koja je udaljena svega 11 km od nas. Pružaju Vam se brojne mogućnosti - da za tren skoknete do: nacionalnog parka Krka ili Plitvička jezera, posjetite Šibenik i Dubrovnik (koji su pod UNESCOVO-m zaštitom), te Zagreb ili Međugorje. Preporuka za hedoniste: - riblje delicije: Jadranske škampe i lignje, brujet od grdobine, pagar, šampjer, kamenice, skuše, lokarde, tuna... - pašticada, peka i najslađi dio su slastice: - torta makarana, rafioli, rožata...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Veselko
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Milena Beus Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Češki, Slovački, Poljski, Ruski,
Više o domaćinu

Dobro došli, dragi gosti! Nastavljamo tradiciju obiteljskog turizma i ispunjavamo Vaše želje! Uvijek smo Vam na raspolaganju i otvoreni za nove ideje! Zadovoljni gosti su naša najbolja reklama i preporuka za naše poslovanje!:) Doživite Makarsku i okolicu u novom izdanju, širinom srca!

Oglas Apartmani Veselko je pregledan 19853 puta od 22.06.2021.