Apartmani MistralMakarska - Split i okolica

cijena od € 60 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Makarska i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Naši apartmani nalaze se u samom srcu grada Makarske, 150 metara udaljeni od glavne gradske plaže. Plaža je odlična opcija za obitelji s djecom, puna je hlada i za samo par minuta možete biti na njoj. Sve jedinice su opremljene za ugodan i bezbrižan boravak, sa svim potrebnim sadržajem. Apartmani su klimatizirani, imaju kuhinje i balkon na kojem možete popiti jutarnju kavu. Do centra grada možete doći laganom šetnjom uz obalu na kojoj se nalaze brojni restorani i kafići. Sve je blizu te kada parkirate auto na našem parkingu više ga nećete morati micati. Ukoliko budete imali ikakvih zahtjeva tijekom boravka, domaćini su Vam uvijek na raspolaganju!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon što dogovorimo termin Vaše rezervacije, šaljemo podatke o računu za uplatu akontacije. Ostatak novca plaćate kada dođete u apartman (gotovina - nema kartičnog plaćanja). Ukoliko dolazite autom, potrebno je rezervirati parkirno mjesto! Ulazak u apartman moguć je nakon 14:30. Odlazak je do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 30 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mistral
Žan Kurtović
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Mistral je pregledan 10399 puta od 12.03.2023.