Apartman MariposaMakarska - Split i okolica

cijena od € 90 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Na 4. (najvišem) katu novoizgrađene zgrade s liftom u mirnom obiteljskom susjedstvu nalazi se južno orijentirani potpuno novi stan od ukupno 83 m2 s velikim dnevnim boravkom i potpunom kuhinjom (hladnjak, zamrzivač, mikrovalna, perilica posuđa, pećnica, štednjak), 3 spavaće sobe od kojih su 2 s bračnim krevetom (160x200), a treća je s krevetom za 1 osobu (90x200) i kaučem koji može poslužiti kao ekstra ležaj. U toj sobi je i još jedan TV i PlayStation 4 jer je ta soba može poslužiti kao dodatni dnevni boravak. Svaka soba ima klima uređaj (4 ukupno). Stan ima 2 kupaonice s tuševima, perilicu/sušilicu rublja, peglu, sušilo za kosu, sef. Posteljina je od pamučnog satena. Na prostranom balkonu od 13m2 nalazi se dodatni stol za jelo za 6 osoba i viseća fotelja za uživanje u pogledu na more i otoke Brač i Hvar. Na raspolaganju su vam 2 parking mjesta: 1 obilježeno ispred zgrade i 1 u garaži zgrade. Sve u stanu je novo, kvalitetno i pažljivo birano za maksimalnu udobnost naših gostiju

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija se uplaćuje u visini 30% noćenja (min 2 noćenja) na žiro račun. Plaćanje ostatka boravka po dolasku. Po primitku akontacije, šaljemo potvrdu rezervacije (voucher). Vrijeme dolaska u apartman je od 15:00, a odlaska do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 300 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 900 m
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 700 m
  • Zračna luka: 75 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Mariposa
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Makarska, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A5+1, Kolovoz 2021
Idila

Apsolutno preporučujem. Apartman je odlično opremljen, čist i uredan, moderan, klima u svakoj sobi, sve identično kao na slikama. Vlasnica je iznimno ljubazna i simpatična, vidjeli i čuli je samo jednom kada je došla promijeniti posteljinu. Pogled s balkona predivan. 2 parkirna mjesta, trgovina svega par metara udaljena. Definitivno se vraćam još koji put.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Ivana Pavlinović Bajlo Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Poštovani gosti, radujemo se Vašem dolasku u naš apartman kojeg smo pomno i s ljubavlju uređivali kako bi Vaš doživljaj naše Makarske bio što ljepši i ugodniji! Dobro nam došli!

Oglas Apartman Mariposa je pregledan 13206 puta od 07.01.2021.