Apartman KlaraMakarska - Split i okolica

cijena od € 150 na noć
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljen apartman u mirnom djelu grada. Nalazi se na drugom katu . Sastoji se od 3 spavaće sobe (2 kreveta dimenzija 160x200 i 1 krevet dimenzija 180x200), 2 kupaonice (1x tus, 1xkada), prostranog dnevnog boravka sa blagavaonicom, opremljene kuhinje i 2 balkona. Apartman se nalazi 5 minuta hoda do centra grada i restorana, a 10 minuta hoda do plaže i autobusnog kolodvora.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija je 30 % od ukupne cijene aranžmana i plaća se na naš bankovni račun. Ostatak do pune cijene dogovorenog aranžmana se plaća po dolasku u apartman. Boravišnu taksu, trošak struje i vode, wi-fi i parking nije potrebno dodatno plaćati. Za vrijeme dužeg boravka zamjena posteljine je svakih 7 dana, a ručnika po potrebi i češće. Chack in : 15:00 Chack out : 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja rezervacije 60 i više dana prije planiranog dolaska gostu vraćamo cijeli iznos akontacije umanjen za bankovne troškove. Otkazivanje 30 do 59 dana prije planiranog dolaska zadržavamo 50 % uplaćenog iznosa, a za otkazivanje rezervacije unutar 30 dana zadržavamo uplaćeni iznos u cjelosti.
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Osiguran besplatni wi-fi i parking u sklopu apartmana. Opremljena kuhinja (perilica posuđa, pećnica, kuhač vode, aparat za filter kavu,...).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Klara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vladimir Pavlinović
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Klara je pregledan 746 puta od 11.02.2024.