Apartman FamilyMakarska - Split i okolica

cijena od € 120 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Makarska i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Objekt Family Apartment Green with a sea view and a free parking nalazi se a 50 metara od plaže u Makarskoj, na 300 metara od plaže Ratac i 650 metara od plaže Sv. Petar. U sklopu objekta je privatno parkiralište. Objekat je klimatiziran i dostupan je besplatan WiFi, TV ravnog ekrana. Apartman uključuje dnevni boravak, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju, 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu, balkon s pogledom na more, rezervnu posteljinu, ručnike. U jednoj spavaćoj sobi je bračni krevet, a u drugoj spavaćoj sobi su dva zasebna kreveta. U dnevnom boravku je udoban kauč na rasklapanje za dvije osobe. Apartman je smješten u blizini popularnih zanimljivosti, poput glavnog gradskog autobusnog kolodvora, svjetionika Sv. Petar i gradske luke u Makarskoj. Najbliža zračna luka je Zračna luka Split, a udaljena je 75 km od objekta Family Apartment Green with a sea view and a free parking.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je pri dolasku u Apartman. Odjava gostiju je do 10:00 sati. Prijava gostiju je od 14:00 sati. Goste se moli da unaprijed izravno kontaktiraju domaćina i obavijeste ga o okvirnom vremenu dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 40 m
  • Autobusni kolodvor: 700 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Family
Vinko Zeleničić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Family je pregledan 2710 puta od 03.04.2023.