Apartman Studio OsekaLjubač - Zadar i okolica

cijena od € 65 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dobro došli u Studio Apartman Oseka, vaš savršeni odmor iz snova smješten u prvom redu do kristalno čistog mora. Na samo 20 metara nalazi se prekrasna pješčana plaža, idealna za roditelje s malom djecom, gdje možete uživati u bezbrižnim danima pod suncem i stvarati nezaboravne uspomene. Naš studio apartman nudi udoban i topao ambijent koji će vas odmah osjećati kao kod kuće. S ljubavlju uređen i opremljen svime što vam je potrebno za ugodan boravak, Studio Apartman Oseka je vaša oaza mira daleko od svakodnevne gužve. Budite spremni započeti dan šumom valova i blagim povjetarcem koji pozdravlja svako jutro. Provedite sunčane dane istražujući skrivene ljepote obližnje plaže ili jednostavno uživajte u opuštanju na mekom pijesku dok vaša djeca sretno grade dvorce od pijeska. Studio Apartman Oseka nije samo mjesto za boravak; to je vaša prilika za stvaranje trajnih uspomena u srcu prekrasnog primorskog krajolika. Pozivamo vas da doživite sve čari i ljepote naše lokacije!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje: uplata na račun ili u gotovini Akontacija iznosi 30% ukupne cijene rezervacije. Check in: poslije 13:00 Check out: Do 09:30
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Akontacija se vrši jedino u slučaju da ste otkazali svoju rezervaciju 30 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 20 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 17 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 400 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
Restoran u prizemlju 20m od pješčane plaže Prvi red do mora Mir Mogućnost najma barke Mogućnost prijevoza od/do aeredroma
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Studio Oseka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Križevci, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+2, Srpanj 2023
Čistih 5 zvjezdica

Proveli smo nezaboravno ljeto u ovom apartmanu. Izuzetno čist i uredan, s pet zvjezdica zasluženo. Toplo preporučujemo za savršen odmor.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Toronto, Kanada
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+2, Kolovoz 2023
Nezaboravan obiteljski odmor u Studio Apartmanu Oseka

Od trenutka kada smo stigli u Studio Apartman Oseka, znali smo da nas čeka posebna poslastica. Smješten samo nekoliko koraka od prekrasne pješčane plaže, ovaj šarmantni studio apartman bio je sve što je naša obitelj mogla poželjeti i više. Blizina plaže bila je nenadmašna, što ju je činilo savršenom za našu malu djecu koja su provodila nebrojene sate igrajući se na mekom pijesku i veslajući u plitkim vodama. Plaža ne samo da je bila lijepa, već se činila i vrlo sigurnom i pogodnom za obitelj, što je za nas bio veliki plus. Sam stan je bio oduševljen. Bio je čist, udoban i promišljeno opremljen sa svime što je potrebno za opuštajući boravak. Pažnja posvećena detaljima u uređenju učinila je da se osjećamo kao u domu daleko od doma, a mi smo se mogli opustiti i uživati u zajedničkom vremenu kao obitelj. Buđenje uz šum valova i spokojan pogled na more bilo je zaista čarobno. Uživali smo u mnogim mirnim jutrima ispijajući kavu na balkonu, upijajući prekrasan okoliš. Domaćin je bio nevjerojatno gostoljubiv i učinio je sve kako bi naš boravak bio savršen. Njihove preporuke za lokalne restorane i atrakcije dodale su prekrasan štih našem odmoru, pomažući nam da istražimo i uživamo u skrivenim draguljima ovog područja. Naš boravak u Studio Apartmanu Oseka bio je nezaboravno iskustvo. Osigurao je savršenu pozadinu za našu obitelj da zajedno stvorimo trajna sjećanja. Otišli smo osvježeni i zahvalni za vrijeme provedeno u tako lijepom okruženju. Studio Apartman Oseka ne možemo dovoljno visoko preporučiti svima koji traže mirno i slikovito utočište uz more. To je doista dragulj kojemu se radujemo vratiti u budućnosti.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+2, Rujan 2023
Odličan i čist smještaj u blizini prelijepe plaže

Odveo sam prošlo ljeto svoju obitelj ovdje (ja, žena i dvoje male djece) i mogu reći da sam podosta zadovoljan sa smještajem. Mjesto općenito je kao stvoreno za obitelji s malom djecom. Definitivno ćemo se vratiti ovdje i ovo ljeto!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Lovre Marusic
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Studio Oseka je pregledan 2260 puta od 12.02.2024.