Apartmani IdaLabin - Istra

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Labin i regiji Istra!
Opis objekta

Apartments Ida smješteni su u Svetoj Marini nedaleko do Labina i Rapca, na svega par minuta hoda od mora. Sveta Marina je mirno mjesto idealno za tih i relaksirajući odmor. Mjesto je prigodno za obitelji s djecom, za osobe koje se jednostavno žele upustiti ili osobe koje žele provesti aktivan odmor uz šetnje ili ronjenje u obližnjem ronilačkom centru. Sa balkona apartmana pruža se pogled na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in/out: - Check in: 12:00 - 23:00 na dan dolaska - Check out: 07:00 - 11:00 na dan odlaska Otkazivanje rezervacije: - bez naknade ukoliko se otkaže/izmijeni 15 dana i više prije dolaska - u slučaju otkaza/izmjene nakon toga, minimalno (ovisno o periodu) napatiti će se prva noć Polog: - polog je neophodan za rezervacije iznad 7 dana. Molimo obratite se za detalje Plaćanje: - Plaćanje prilikom dolaska u apartman u punom iznosu rezervacije - Na lokaciji prihvaćamo samo gotovinu. Kreditne/debitne kartice ne prihvaćamo. - Plaćanje putem banke je omogućeno, molimo kontaktirajte nas za upute Djeca: - Djeca svih dobi su dobrodošla Gosti su dužni odnositi se prema inventaru s pažnjom tijekom boravka.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 20 m
  • Banka: 20 m
  • Zračna luka: 45 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Prihvaćamo rezervacije od minimalno 3 dana. Za informacije o slobodnim apartmanima i trenutnim cijenama pogledajte na www.apartments-ida.com.hr
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ida
Nevenka Grzalja Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Biti će nam vrlo drago ugostiti vas u Svetoj Marini, Uraditi ćemo sve kako bi se osjećali kao kod svoje kuće, te u isto vrijeme omogućiti da se odmorite i uživate u Istri i Jadranskom moru. Vidimo se!!!

Oglas Apartmani Ida je pregledan 12802 puta od 07.09.2014.