Apartman RužicaKrk - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman na mirnoj i atraktivnoj lokaciji Krka okružen zelenilom, sa pogledom na more i gradske zidine. Objekt se nalazi 80 m do plaže i 100 m do centra. Objekt ima vlastiti parking. Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe s bračnim krevetima, kuhinje, blagovaone i kupaone. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se pomoćni ležaj. Terasa sa sjedećom garniturom pruža opuštajuće trenutke tokom dana ili večeri. Obližnje plaže nude raznovrsne sadržaje za sport i razonodu. Dobrodošli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba uključena je u cijenu smještaja. Za potvrdu rezervacije smještaja potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 30% od ukupne cijene. Preostali iznos do ukupne cijene smještaja plaća se u gotovini po dolasku. Vrijeme ulaska u apartman je od 14 sati nadalje. Vrijeme odlaska je do 10 sati. Pomoćni ležaj dodatno se naplaćuje 13 EUR/dan. Prijava se plaća 3 EUR/po osobi jednokratno. Za boravak kraći od 4 noći cijena smještaja se uvećava za 30%.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 800 m
  • Željeznički kolodvor: 50 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 6 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Ružica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Minhen, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Lipanj 2023
Naš omiljeni stan

U apartmanu smo boravili prije 2 godine 6 mjeseci,kao i ove godine.Bilo nam je prekrasno,i svaki put ćemo ostati ovdje.Samo 4 minute udaljeno od mora,mirno pravo mjesto za odmor.I nikada nisam spavao tako dobro kao u ovom apartmanu.i bez klime,tesko je povjerovati,ali tako je.Mozete uzivati u lijepo uredjenom vrtu.Na plazi imate kafic sa lezaljkama,koje ne morate placati , Kapetan Nemo, sve pohvale.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa srpski - Prikaži original
Karlovac, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2021
Apartman

Odlično proveden godišnji odmor. Domaćini su ljubazni, topli i predivni. Apartman uredan, čist sa svim potrebnim aparatima za kuhanje i priborom za hranu. Auto kako smo parkirali nije nam trebao jer je sve na dohvat ruke..od restorana, trgovina, pekare do kafića i plaže koja je predivna. Svaki dan zanimljiva događanja. Za svaku pohvalu i preporuku pogotovo tko ima djecu neće požaliti.

Preporučujem za :
Varaždin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2021
Odmor s prijateljicama

Lokacija apartmana je odlična: pogled na more i predivnu staru jezgru grada Krka. Nije nam bio potreban automobil, svugdje smo vrlo brzo i lako mogli ići pješke. U podnožju brežuljka na kojem se nalazi apartman je velik izbor lijepih plaža. Prostor apartmana je dovoljno velik te je opremljen svim potrebnim stvarima za nesmetan boravak (čisti ručnici, pribor za kuhanje i jelo itd.). Domaćini su jako ljubazni i na raspolaganju u svakom trenutku. Redovito održavano dvorište puno zelenila, cvijeća i drugog bilja mamio nas je da često obitavamo na terasi u sklopu apartmana. Onima koji ne vole kuhati tijekom svog odmora, velik izbor obližnjih restorana će se sigurno svidjeti (jedna konobica se čak nalazi u ulici apartmana). Što se tiče Krka, on ima bogat sadržaj namijenjen svim uzrastima. Iz mojeg ugla gledišta mladih, barovi koji se po noći pretvaraju u plesne podije, brodovi koji nude brojne zabavne izlete te adrenalinske i sportske atrakcije (odbojka na pijesku, zipline, adrenaline ride gliserom, kvadovi itd.) zadovoljavaju sve ono što bi jedan odmor s prijateljima trebao sadržavati! Velike preporuke!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Ružica Jurina Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartman Ružica je pregledan 40725 puta od 01.06.2018.