Apartmani FeralKaštela - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Lavanda nalaze se u mirnom predjelu u prizemlju obiteljske kuće, 150 metara od mora i 5 minuta od centra mjesta i svih potrebnih sadržaja(dućani, restorani, caffe barovi, bankomati...). Udaljenost od UNESCO gradova Trogira je 5 minuta, od Splita 20 minuta vožnje. Udaljenost hidroaviona je 3 km tako da za 10-15 minuta možete biti na jednom od mnogobrojnih dalmatinskih otoka. Apartman je moderan i novouređen te na 46 m 2 prostora ima sobu sa bračnim krevetom(160 x 200) i još jednim krevetom za jednu osobu (100 x 200), dnevni boravak sa velikim kaučom na razvlačenje, kupaonu sa kadom i perilicom za rublje, kompletno opremljenu kuhinju(mikrovalna, hladnjak, aparat za kavu, kuhalo za vodu. . ) i svim potrebnim priborom. Apartman ima besplatan parking za 2 automobila, besplatnu klimu i brzi wi-fi internet. Kuća ima dvorište sa kaminom i uređen vrt koji se također mogu koristiti.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Sva pitanja u vezi apartmana upitati na navedeni e-mail ili broj mobitela. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od cjelokupnog iznosa na račun da bi rezervacija bila potvrđena. Vrijeme dolaska je 13 h a odlaska 10h (odstupanja i dogovori su mogući)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
KAŠTELA ( KAŠTEL ŠTAFILIĆ) APARTMANI FERAL*** 6+2 (106m2) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 3 sobe 🛋️ Veliki dnevni boravak i blagovaona soba 🛀🏼 2 kupaonice 👁️‍🗨️ 3 balkona s pogledom na more 💻 Wi-Fi besplatan 🖥️ Sat-Tv (1000 TV kanala) 🛏️Posteljina i ručnici ❄️ 2 klima uređaja 🚗 Parking za 2 automobila gratis ✅Kuhinja potpuno opremljena ✅Mašina za pranje rublja ✅ Perilica posuđa 🥅Sadržaji za djecu u dvorištu (tranpolin, ljuljačke, tobogan, pješčanik) 🏊🏼‍♂ Plaža i more 150 metara Sve što vam treba u krugu od 300m (restoran, pekara, trgovina, supermarket, caffe bar, bankomat..) 📧 feral.apartmani@gmail.com 💻 Fb Inbox 📱 00385 99733 4932 KAŠTELA ( KAŠTEL ŠTAFILIĆ) APARTMANI FERAL *** 2 ap+2 ( 45 m2 ) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 1 soba 🛋️ Dnevni boravak i blagovaonica soba 🛀🏼 1 kupaonica 👁️‍🗨️ Balkon 💻 Wi-Fi besplatan 🖥️ TV 🛏️ Posteljina i ručnici ❄️ Klima uređaji 🚗 Parking za 1 automobil besplatan
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 8 km
  • Željeznički kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 4 km
  • Marina: 7 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 4 km
  • Casino: 5 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu, mogućnost transfera od zračne luke, autobuskog ili željezničkog kolodvora uz prethodni dogovor. Apartman 3 je novoopremljen ,ima 3 sobe,2 kupaonice, veliki i prostrani dnevni boravak i kuhinju,3 balkona sa pogledom na more, balkoni imaju stolove i stolice za sjedenje kao i veliku tendu za sunce, dvije klime, perilicu rublja i perilicu suđa, optički internet wi-fi, sat tv sa preko 1000 programa, parking za 2 automobila privatni ,posteljina i ručnici, generalno čišćenje i boravišna taksa su u cijeni najma. Kuća je u mirnom kvartu udaljena 150 metara od prekrasno uređenih plaža, kuća ima ograđenu okućnicu sa kaminom sa drvenom garniturom za sjedenje i manjim dječjim sadržajima za djecu ( trampolin, ljuljačke, tobogan, pješčanik) koja su smještena u dvorištu kuće.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Feral
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
TRNOVEC BARTOLOVEČKI, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Odlično

Boravili smo ovdje i imamo samo riječi pohvale. Apartman lijepo uređen, uredan. U blizini plaža, trgovina, pekara, kafića... Vlasnici ljubazni. Toplo preporučam svima.

Preporučujem za :
Brzesko, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Srpanj 2023
Marek Brzesko Poljska

Upravo smo se vratili s ovog mjesta i jako smo sretni što smo odsjeli u apartmanu 6 + 2, apartman je prekrasan, čist, potpuno opremljena kuhinja (perilica za suđe, štednjak, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za kavu, sve što vam je potrebno za kuhanje i jelo). Veliki stan sa 3 sobe, dvije kupaonice i kuhinjom spojenom s dnevnim boravkom sa klimom. Blizina svega, vrlo ljubazni vlasnici. Preporučamo ga od srca i nadamo se da ćemo se opet vratiti.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Vinkovci, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Wow!

Mi smo oduševljeni ovim smještajem! Dočekao nas je novi, lijepo uređen, čist, prostrani apartman za 6 osoba na 2. katu kuće, savršeno opremljena kuhinja te dva kupatila. Kuća se nalazi u blizini plaže (150 m), trgovina, kafića i sl. Došli smo s tri auta i svi smo se uspjeli parkirati uz apartman i u blizini što je odlično. Ja bih svakako preporučila apartman svima koji žele provesti idealan odmor, a posebno obitelji s djecom, jer je ispred kuće vlasnik izgradio fenomenalno igralište s ljuljačkama, trampolinom, bazenom.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Matko Jurić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobro došli u naše apartmane Feral u prekrasnom mjestu Kaštela sa puno izbora plaža i ostalih zabavnih i ugostiteljskih sadržaja, ja sam vaš domaćin Matko Jurić i biti će mi drago da dođete u naše apartmane da vas ugostimo kao i mnoge goste do sada, uvijek smo na raspolaganju ja i moja supruga za bilo kakve informacije slobodno nas kontaktirajte

Oglas Apartmani Feral je pregledan 45618 puta od 08.06.2015.