Kuća od kamena Pearl of KaliUgljan Kali - Otoci

cijena od € 150 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Prvi red do mora 2 minute hoda od plaže Privatni parking (2 vozila) Potpuno i moderno opremljeni apartmani u mirnom dijelu grada Naša prekrasna Villa Pearl of Kali izgrađena je 2021. godine u svrhu pružanja gostima jedinstvenog doživljaja odmora i osjećaja tradicionalne dalmatinske kamene kuće blizu mora. Vila je izgrađena samo 7 metara od mora, a njena velika terasa od 23 kvadratna metra pruža netaknuti panoramski pogled na prekrasan otok Ošljak, Vir, Zadar, Bibinje i Nacionalni park Velebit. U blizini vile nalaze se prekrasne plaže i lak pristup centru mjesta. Svi detalji su pažljivo osmišljeni kako bi se osigurala najviša razina udobnosti za naše goste. Mirna lokacija, ugodan interijer i prostrana terasa nude mnoštvo mogućnosti za goste željne opuštanja i one pustolovnijeg duha. Bez obzira na vrstu, brinemo se da se osjećate kao kod kuće i iskoristite filozofiju vile - stvorene za uspomene koje traju.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check-in Od 16:00 do 22:00h Molimo da unaprijed obavijestite objekt o vremenu dolaska. Check-out Od 07:00 do 10:00h Rezervacija se smatra izvršenom, uplatom 50% akontacije od ukupne cijene boravka Polog za slučaj štete u iznosu od EUR 300 (u gotovini) potrebno je uplatiti prilikom dolaska. . Trošak će biti vraćen pri odjavi ukoliko nije napravljena nikakva šteta. Vaš polog bit će vraćen u cijelosti u gotovini, nakon pregleda smještaja.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja rezervacije depozit se ne vraća
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 100 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 600 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Zračna luka: 10 km
  • Marina: 3 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Sadržaji Dobrodošli na piće Zabava Kajak Kartice Netflix Ostale usluge na otoku (doplata) Iznajmljivanje skutera Iznajmljivanje bicikala, e-bicikala, motora i quadova Najam čamaca i jahti Masaže i kozmetički tretmani Kućni ljubimci nisu dopušteni Zabave/događaji nisu dopušteni Kućni red Gosti moraju biti tihi između 23:00 i 07:00.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća od kamena Pearl of Kali
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Graz, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Ožujak 2024
Nezaboravan odmor

Odmor na rajskom moru: Ovo je bio naš drugi posjet kamenoj kući u Kalima, ali ovaj put smo odlučili ostati duže i ne možemo biti sretniji! Pogled na more s terase očarava, a udobni kreveti omogućuju nam da svake večeri nježno zaspimo uz šum valova. Kuhinja je opremljena svime što je potrebno za pripremu ukusnih jela, a domaćini su nas dočekali toplim osmjesima i korisnim savjetima o lokalnim znamenitostima. Jedva čekamo povratak. Svakako preporučujemo ovaj smještaj svima koji žele opuštajući boravak uz more s prekrasnim pogledom.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2023
Ljetovanje 2023

Naš boravak u kamenoj kući u Kali bio je nezaboravan. Svaki dan smo istraživali skrivene uvale otoka, šetali stazama kroz kamenje u uživali u kupanju u kristalno čistom moru. U večernjim satima uživali smo na terasi uz pogled na more i zvuk tišine. Domaćini su bili vrlo ljubazni i gostoljubivi. Sve pohvale i vidimo se dogodine!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare, Razgledavanje,
Lucija Zonjić Kovač
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Kuća od kamena Pearl of Kali je pregledan 1221 puta od 05.02.2024.