Apartman MajaJesenice - Split i okolica

cijena od € 20 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Jesenice i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Objekt ( samostojeća kuća, drugi red od mora ) koji se sastoji od jednog apartmana i tri sobe za iznajmljivanje pruža turistima miran kutak daleko od vreve velikih turističkih mjesta. Sam objekti se nalazi u blizini plaže. Grad Split udaljen je svega 15km, a turističko mjesto Omiš udaljeno je 8km. U blizini objekta se nalazi autobusna stanica s čestom povezanosti bilo u pravcu Splita ili u pravcu Omiša. Prva plaža udaljena je svega 100m od objekta, a u okolici nalaze se mnoge prekrasne šljunčane ili piješčane plaže. Također desetak kilometara od objekta nalazi se kanjon rijeke Cetine.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje akontacije u iznosu od 30% se vrši nakon dogovora i potvrde termina dolaska. Akontacija se može platiti putem PayPala i uplatom na tekući račun. Ostatak se plaća prilikom dolaska u objekt. Ne primamo kreditne kartice. Dolazak u objekt najbolje od 12H, odlazak iz objekta do 10H.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 20 m
  • Pošta: 300 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Gosti uz najam pojedine jedinice unutar objekta ( bilo apartmana ili sobe ) mogu koristiti zajedničku opremljenu kuhinju s blagavaonicom, prostranu terasu za sunčanje i grill. Nudimo mogućnost transvera uz nadoplatu. Iz mjesta je moguc odlazak na organizirane izlete brodom do otoka.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Maja
Maja Ivanisevic Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Cijenjeni gosti, svi ste dobrodosli!!!

Oglas Apartman Maja je pregledan 4370 puta od 13.01.2016.