Apartmani BelmateoHvar Jelsa - Otoci

cijena od € 33 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Belmateo
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Padova, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A5+3, Kolovoz 2023
Izvrsno gostoprimstvo i apartman sa spektakularnim pogledom!

Prekrasan stan, prostran, udoban i funkcionalan odmah iznad centra Jelse. Opremljen svim potrebnim komforom za uživanje u odmoru, s velikom terasom s hidromasažnim bazenom gdje se možete opustiti dok uživate u fantastičnom pogledu na luku. Nadalje, u apartmanu ćete pronaći sve što vam je potrebno tijekom boravka, poput posuđa, tanjura, posteljine i ručnika, a svaka soba je opremljena i klima uređajem. Pogled iz velikog dnevnog boravka također je izvrstan zahvaljujući prekrasnim prozorima koji uokviruju razne nijanse Jelse dok dani prolaze poput slike. Da upotpunimo prekrasan boravak tu će biti vlasnik Damir, izvrsna osoba koja će se pobrinuti da provedete izvrstan boravak u Jelsi, kada smo stigli u Stari Grad otpratio nas je do apartmana i tijekom boravka nam se stavio na raspolaganje za svaku potrebu, na zahtjev nas je i mazio tijekom cijelog odmora, ponudio nas lavandinim uljem, platama suhomesnatih proizvoda, sirevima, maslinama i dao nam vrhunsko vino. Preporučuje se! Još jednom hvala na svemu Damire!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Copenhagen , Danska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Lipanj 2023
Fantastičan pogled s terase i Damirovo gostoprimstvo će vas oduševiti

Garantiram da je ovo najbolji smještaj koji ćete naci u Jelsi. Apartman nije nov, ali ima svoj šarm i sve sto vam je potrebno za prekrasan ostanak u Jelsi, a terasa s pogledom na luku ostavlja bez daha, te je bila nas najdraži dio ostanka posto je sadržavala i malu vanjsku kuhinju sto je nama bilo fora i zbog čega smo sve vrijeme osim spavanja u apartmanu, provodili na terasi. Uz to, kako nas je Damir ugostio i brinuo o nama tijekom našeg ostanka u Jelsi nećete iskusiti na puno mjesta u Hrvatskoj a posto puno putujem rekla bih niti u svijetu. Po dolasku u Stari Grad, Damir nam je prvo organizirao prijevoz, pa nas dočekao s bocom vina, pa nam je donio lavandino ulje i lavandu tijekom ostanka i time nam pomogao sa zahvalnicama za vjenčanje, uz to nam je i dozvolio da nekoliko puta operemo veš u zajedničkoj praoni, a čak nam je dao i bicikle na korištenje. Damir je stvarno jedna divna osoba koja će stvarno osigurati da imate divan ostanak u Jelsi! Iako smo sad već davno otišli s Jelse, jedva čekamo vratiti se kod Damira! Hvala na svemu

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare,
Ostrołęka, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A5+3, Lipanj 2023
Senzacionalno

Odličan stan. Prekrasan pogled sa terase na Jelsu. Apartman je vrlo udoban, ima sve što vam je potrebno na odmoru. Domaćin Damir fantastičan, uvijek uslužan i vrlo gostoljubiv.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Damir Grgicevic Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Belmateo je pregledan 25880 puta od 11.05.2019.