Apartmani OgradicaIž - Otoci

cijena od € 55 na noć
Opis objekta

Naša lokacija je Veli Iž, prekrasan otok koji se nalazi u blizini Zadra. Ako želite odmor dalje od gradskih gužvi, prepunih plaža, buke i stresa ovo je destinacija za Vas. Ujutro kad se probudite u zraku će se osjećati miris i svježina čistog Jadranskog mora od kojeg vas dijeli 5 minuta hoda. Mjesto je malo, ali posebno. Krasi ga mnoštvo starih ulica, priroda, more, crkva uz čiju zvonjavu zvona ne trebate gledati na vrijeme, 2 trgovine s hranom i potrepštinama, par kafića za rashlađivanje raznim pićima te restorani u kojima se možete razmaziti otočkim specijalitetima i drugim ukusnim jelima. Apartmani su udobni, pogodni za obitelji s djecom kao i za parove. Sadrže sve potrebno za kvalitetan odmor. Sve Vam je nadohvat ruke. Do centra imate 7 minuta hoda. Možete se služiti pečenjarom koja je u sklopu objekta za pripremu ribe i mesa. Parking je omogućen ispred kuće. Svaki apartman ima terasu za opuštanje. Dođite na Veli Iž i prepustite se čaroliji otoka. Na raspolaganju smo za sva pitanja

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Platiti se može u objektu, rezervacije se vrše putem maila ili broja mobitela. Vrijeme dolaska je fleksibilno iza 10:00 ujutro, a vrijeme odlaska do 12:00 sati. Akontacija iznosi 10% od ukupne cijene.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Ako otkažete boravak u smještaju do 14 dana prije dolaska vraćamo akontaciju.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 70 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu. Moguće je otići na turu privatnim brodom na kupanje do obližnjeg otočića Rutnjaka uz nadoplatu. Otok je dobro povezan sa Zadrom pa imate mogućnost otići na izlet u Zadar.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ogradica
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Igor Sutlović
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Više o domaćinu

Slobodno se obratite za bilo koja pitanja putem maila ili broja mobitela.

Oglas Apartmani Ogradica je pregledan 3647 puta od 27.03.2023.