Apartman DanmarIž - Otoci

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Apartman je smjesten u mirnom dijelu mjesta Mali Iž na samom vrhu brda , tako da ima lijep pogled na more i okolne otoke. Ima lijepu veliku terasu sa sjedecom garniturom i ležaljkama . Terasa je natkrivena pergolom. Ima svoje besplatno parkiraliste. Do mora ,plaze pjesice ima 10 minuta hoda , a tako i do trgovine. Apartman se sastoji od spavace sobe,kuhinje, dn. boravka , blagavaonice i kupaonice. U dnevnom boravku ima kutna garnitura koja se moze pretvoriti u dva lezaja. Ima klima , televizor, a kuhinja je opremljena sa perilicom sudja i kompletnim posudjem. U mjestu ima dva cafe bara i vise restorana. Plaze su kamene , sljuncane , betonske i pjeskovite. Ima puno borove sume, raznog zelenila i staza za pjesacenje. Na otoku je jos jedno naselje Veli Iz sa dvije trgovine, vise restorana i caffe bara.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija rezervacije uplacuje se odmah prilikom rezervacije od 20 posto , a ostatak prije dolaska . Usluge čišcenja 20 eura. Idealno vrijene dolaska je iza 14 sati a odlaska do 10.00 ujutro. Na Iž se putuje katamaranom dva puta dnevno ili trajektom ako se dolazi automobilom.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 400 m
  • Pošta: 2 km
  • Marina: 2 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Gostima se nudi piće dobrodošlice. Na raspolaganju im je roštilj za gril , a može se organizirati izlet za okolne otoke i Nacionalni park Kornati kod mjesnih izletnickih brodara.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Danmar
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Nada Rokov Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Talijanski,
Više o domaćinu

Svojim gostima zelim lijep i ugodan boravak u svom apartmanu. Volim upoznavati drage ljude i da se osjecaju kao u svom domu. Gosti mogu kontaktirati u vezi rezervacije na mobitel 0038591 5178582 ili 00393923738430

Oglas Apartman Danmar je pregledan 9097 puta od 06.06.2022.