Apartmani RadoHvar Ivan Dolac - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Hvar Ivan Dolac i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani RADO nalaze se u malom turističkom mjestu Ivan Dolac koji je smješten na južnoj strani otoka Hvara. Otok Hvar je osim što je najsunčaniji otok na jadranu uz to je pogodan za uzgoj vinove loze, lavande I maslina. Obiluje prirodnim ljepotama I netaknutom prirodom kojka je glavni adut turizma na otoku. Naši apartmani su smješteni 200 m od plaže koja je ujedno jedna od najvećih na toj strani otoka. U mjestu imamo restoran s pizzeriom, kafić I fast food. Ivan dolac je prepoznatljiv po čistom moru, gostoljubivim domaćinima I po kvaliteti turističke usluge. Naši apartmani sastoje se od 2 apartmana u prizemlju, tri apartmana na 1 katu I jedan apartman na 2 katu. Imamo 5 jednosobnih ( 2, 2 1 i 2 2) i 1 dvosobni (5 1). Kuća je okružena maslinama i drugim mediteranskim biljem. Pored kuče imamo i grill kojega možete koristiti. U sklopu turističke ponude imamo u prodaji naše autohtone proizvode kao što su vino I sezonsko povrće.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Što se tiče plaćanja, mi imamo običaj da nam gosti plaćaju kada dođu ili tijekom boravka u apartmanima (stvar dogovora). Akontacija iznosi 30% od ukupne rezervacije i ona se uplaćuje na moj devizni račun: HR15 2340 0093 1116 7023 4. Swift adresa banke je :PBZGHR2X i moja adresa je : SVIRČE 102, 21462 VRBANJ, OTOK HVAR -HRVATSKA Taj iznos se odbija i onda vi meni plaćate ostatak novaca za rezervaciju kada dođete u naše apartmane na ljetovanje
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 100 m
Vrsta plaže
Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Svakom gostu dajemo 1 litru našeg domaćeg vina kao znak dobrodošlice i gostoprimstva u sklopu ugodnog boravka u našim obiteljskim apartmanima.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Rado
Rado Carić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Češki, Slovački, Poljski,
Više o domaćinu

DOBRODOŠLI !!! NAŠI GOSTI VI KOJI STE I KOJI ĆETE JOŠ POSTATI, NADAM SE DA ĆE VAM BITI LIJEPO U IVAN DOLCU. NASTOJATI ĆU DA VAM BUDEM DOBAR DOMAĆIN I DA ĆETE BITI ZADOVOLJNI SMJEŠTAJEM I USLUGOM DO SKOREG VIĐENJA

Oglas Apartmani Rado je pregledan 22851 puta od 29.10.2015.