Apartmani MistIst - Otoci

cijena od € 70 na noć
Opis objekta

MIST apartmani dio su prvog kata kuće udaljene svega 100 metara od mora, a uređeni su s ciljem stvaranja toplog i modernog ugođaja daleko od vašeg doma. Bez obzira na to koji apartman odaberete, pronaći ćete uređenje koje je istovremeno privlačno i udobno. Kako bi vaš boravak bio što ugodniji, u podnožju stepenica na raspolaganju su vam perilica rublja s potrebnim deterdžentima, glačalo i daska za glačanje te usisavač i ledomat. Budući da vam je i mali vrtni roštilj na raspolaganju, sigurni smo da će stol (kutak za roštiljanje) u malom vrtu biti pun pogodak ukoliko ste grill majstor!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Detalji su dostupni na www.mist-apartments.com, a za sve ostalo stojim Vam na raspolaganju putem e-maila info@mist-apartments.com!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Za boravak kraći od 4 noći u periodu od 1. srpnja do 15. kolovoza ukupna cijena povećava se za 30%. Iznajmljivač će izvršiti povrat uplaćene akontacije u sljedećim slučajevima i na sljedeći način: a) ako gost otkaže rezervaciju 60 i više dana od dana početka najma u visini od 100%, b) ako gost otkaže rezervaciju unutar 60 do 30 dana od dana početka najma u visini od 50%, c) ako gost otkaže rezervaciju unutar 30 dana od dana početka najma NE vrši se povrat.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Pošta: 300 m
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mist
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Maračić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Španjolski,
Više o domaćinu

Moje je ime Iva te uz oca Silvana i majku Mirjanu bit ću vaš domaćin na otoku Istu. Dobrodošli!

Oglas Apartmani Mist je pregledan 1087 puta od 18.10.2023.