Mobilna kućica Zen Zone Premium Drage - Zadar i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Zen Zone Premium Mobile Home je moderno uređena kućica,potpuno opremljena uređajima i svime što Vam je potrebno da se samo opustite i uživate u svom dugo željenom odmoru. Zajedno s terasom kućica ima ukupnu površinu od 65 m2 te prostranom okućnicom za uživanje u odmoru. Ispijanje jutarnje kave na prostranoj vanjskoj terasi,uz cvrkut ptica i miris prirode koji Vam donosi povjetarac s mora zvuči kao idealan početak dana. Kada se poželite osvježiti u moru od plaže ste udaljeni svega 150 metara. Ako pak odlučite ostati u hladu terase, u tišini čitati dobru knjigu ili samo chillati uz besplatan WiFi, gledati TV ili samo drijemati, potrudili smo se da u Zen Zone mobilnoj kućici to i dobijete.Kada Vam se ne provodi vrijeme u kuhinji kuhajući obroke za Vas smo osigurali veliki roštilj i električnu peku za jednostavnu, ali raznovrsnu pripremu ukusnih jela. Kućica je namijenjena odmoru cijele obitelji, grupe prijatelja i svima koji se žele dobro odmoriti, opustiti i uživati u miru čiste prirode.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
S obzirom da se kućica nalazi u kampu možete koristiti sadržaje koji su dostupni unutar kampa: odbojka na pijesku, nogomet na pijesku, stolni tenis, dječje igralište, restoran u neposrednoj blizini, kafić, praonica rublja, dućan, ATM i ostalo. Moguće je iznajmiti mali brod na recepciji kampa. U sklopu kućice nudimo rekvizite za sport i fitness. Uz samu kučicu možete parkirati svoje vozilo. U cijenu su uključeni ručnici i posteljina. Djejči krevetić dostupan je na zahtjev. Pušenje je dozvoljeno na terasi. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Plaćanje se vrši na račun domaćina po ponudi koju šaljemo na Vaš e-mail sa svim podacima. Akontacija iznosi 30% ukupnog iznosa cijene boravka. Ostatak iznosa do ukupne cijene vrši se na račun domaćina na dan dolaska. Rok za plaćanje akontacije je 2 radna dana. Naknada za završno čišćenje u iznosu od 70 € jednokratno naplaćuje se na završnom računu. Boravišna pristojba nije uključena u cijenu. Na boravak duži od 10 noćenja dajemo dodatni popust.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Cijeli iznos akontacije vraćamo ukoliko se rezervacija otkaže minimalno 4 mjeseca prije datuma prijave. Akontaciju u slučaju otkaza rezervacije 4 mjeseca ili manje do dana prijave ne vraćamo kao i u slučaju ne pojavljivanja gostiju na dan dolaska. Razumijemo da se vaši planovi mogu promijeniti i neki drugi pojaviti. Ako trebate otkazati svoju rezervaciju molimo da nas kontakirate čim prije na mail zenzone.mobilehome@gmail.com kako bi izbjegli bilo kakve penale. Hvala na vašem razumijevanju i unaprijed se radujemo svakom vašem dolasku.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 7 km
  • Ljekarna: 7 km
  • Banka: 11 km
  • Pošta: 7 km
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 45 km
  • Marina: 3 km
  • Disco klub: 11 km
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Za sve koji odaberu Zen Zone Premium Mobile Home za svoj smještaj otvorit će se bezbroj mogućnosti za uživanje u dodatnim atrakcija i aktivnostima koje su u neposrednoj blizini kampa Oaza Lučica,kako za djecu tako i za odrasle. Najbliže od svih je park prirode Vransko jezero gdje za razgledavanje cijelog područja postoji opcija najma bicikla, kanua ili šetnja poučnim stazama parka. Do poznatog vidikovca Kamenjak s kojeg se pruža spektakularan pogled na cijelo šibensko otočje moguće je doći stazama sve do samog njegovog vrha. Pogled oduzima dah. Još jedno od top 3 najpopularnija izletišta u neposrednoj blizini je i zabavni park Dalmaland, udaljen svega 10 km od kampa. Zabava je zagarantirana za cijelu obitelj. Popularno mjesto Pakoštane udaljeno je svega 5 km. Prekrasan povijesni grad Šibenik je udaljen 35 km, a Zadar 40 km. U blizini je i nacionalni park Krka udaljen 44 km, a za doživjeti uvale nacionalnog parka Kornati do kojeg se može samo brodom nude se brojni cjelodnevni izleti.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Zen Zone Premium
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Šentjernej, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Listopad 2023
Miran odmor

Kuća u idiličnom masliniku. Ima sve što vam je potrebno i više od toga (svo posuđe, posuđe, kava, šećer, začini...) Velika terasa sa udobnim garniturama za sjedenje, veliki stol, ležaljke... Plaža je blizu, pogodna i za malu djecu. Preporučam svima. , koji žele miran odmor. Vlasnici su ljubazni, nadam se da ćemo se uskoro vratiti. Lp Nataša

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Kolovoz 2023
Zen

Kućica je ispunila sva naša očekivanja. Domaćini predivni, dočekali nas sa kiflicama, aperitivom, bočicama vode u frižideru i sladoledom za djecu. Sve čisto i uredno, kuhinja potpuno opremljena. Plaža u blizini, čisto more... Kućica smještena na super položaju, nitko vam ne smeta, potpuni mir i tišina, pravi zen. Terasa velika i predivna, na njoj smo proveli najviše vremena. Pravo mjesto za odmor, opuštanje i punjenje baterija Jednom riječju prekrasno!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Kornwestheim, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Kolovoz 2023
Savršeno za odmor

Oduševljen sam smještajem i domaćinima. Poslije kupanja, uvečer uživao sam u pripremi roštilja i oči odmarao gledajući zalazak sunca. Jako romantično i potpuna privatnost. Kućica top uređena, čista. Ima sve potrebno.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Prikaži sve komentare
Marija Kunac Vrdoljak
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, dobrodošli u Zen Zone Premium Mobile Home, oazu za svoj godišnji odmor ili možda samo kratki predah od svakodnevnih obveza. Pozivamo Vas da iskoristite sve mogućnosti koje smo pripremili za Vas kako bi imali odmor iz snova i vratili se svojim obvezama potpuno odmorni, s čarobnim uspomenama na vrijeme provedeno u našoj mobilnoj kućici.

Oglas Mobilna kućica Zen Zone Premium je pregledan 8096 puta od 02.06.2023.