Mobilna kućica Ljetni San Drage - Zadar i okolica

cijena od € 100 na noć
Opis objekta

Nova mobilna kućica se nalazi u kampu Oaza Mira koji se nalazi u mjestu Drage, udaljenom 10-ak km od Biograda, u središtu hrvatske obale na prekrasnoj lokaciji s vlastitom uvalom, u prirodnom ambijentu pretvara Vaš odmor u užitak. Kamp je izdvojen iz mjesta, tako da gosti kampa nisu izloženi gužvi i buci. Izleti u blizini: NP Kornati, NP Krka, PP Vransko jezero. Kućica se sastoji od dvije spavaće sobe. Soba sa bračnim krevetom i soba sa dva odvojena kreveta. U dnevnom boravku je trosjed na razvlačenje koji se može koristiti kao pomoćni ležaj za dodatne dvije osobe. Kućica ima dnevni boravak, kuhinju sa posuđem i priborom, indukcijski štednjak, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, toster, kuhalo za vodu, perilicu posuđa. Kupaonica sa tuš kabinom, umivaonikom i wc-om, sušilo za kosu. U sklopu dnevnog boravka nalazi se TV sa klimom za hlađenje i grijanje, Wi-fi. Smještaj uključuje natkrivenu terasu 27 m2, sa vanjskom blagovaonom, ležaljkama i vanjskim tušom. Električni roštilj.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom dolaska gosti se privaljuju na recepciju kampa Oaza Mira. Dobivaju ključeve i osnovne informacije. Na recepciji se plaća boravišna pristojba. Nadoplata za kućne ljubimce.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gosti će dobiti povrat punog iznosa otkažu li najkasnije 5 dana prije početka rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Kamp ima veliki potpuno opremljeni sanitarni čvor, trgovinu, caffe-bar (na plaži), terene za odbojku na pijesku, 2 tenis terena, polivalentno igralište za košarku i mali nogomet, boćalište, te dječje igralište. Praonica rublja uz nadoplatu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Ljetni San
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Petra Stupalo
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Mobilna kućica Ljetni San je pregledan 258 puta od 06.05.2024.