Kuća za odmor EvalaDrage - Zadar i okolica

cijena od € 260 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Drage i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Nova kamena kuća s dvorištem u mirnoj uvali. Opremljena za ugodan boravak i odmor obitelji s djecom i kućnim ljubimcima. Ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju s blagavaonicom, kupaonicu i veliku natkrivenu terasu s vanjskom kuhinjom i rostiljem . U svakoj sobi je bračni krevet veličine 200x160 cm. U dnevnom boravku je kutni ležaj veličine 200x150 cm. Ispred kuće je plaža s ležaljkama i suncobranom i privezno mjesto za manje brodice. Za djecu su pripremljene igračke, trampolin, 2 x sup daske. Dolazak do kuće je makadamskim putem More, Park prirode Vransko jezero i Nacionalni park Kornati, nude mogućnost jedrenja, surfanja, izleta i vožnje biciklima. Idealno mjesto za sve ljubitelje prirode, mira, slobode i svega vezanog za more koji žele provesti kvalitetan i zanimljiv odmor. Udaljenost do većih gradova poput Zadra ili šibenika 35 km.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši po dolasku gostiju, a 30% akontacije za rezervaciju se uplaćuje na račun radi Vaše i naše sigurnosti. U slučaju otkazivanja rezervacije, akontaciju vraćamo ako je rezervacija otkazana dva mjeseca prije rezerviranog termina. Dolazak je od 14 sati, a odlazak do 10 sati. Nije moguće naknadno skraćivati ili produljivati boravak. Napomena: kućni ljubimci su dobro došli ali je potrebno nadoplatiti 50€ za čišćenje Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 5 km
  • Trgovina: 2 km
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 6 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 1.7 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Disco klub: 3 km
  • Casino: 10 km
  • Nacionalni park: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Evala
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Geldermalsen , Nizozemska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Svibanj 2022
Prekrasna kuća za odmor na posebnoj lokaciji

Bili smo ovdje nekoliko puta u posjetu ljubaznoj domaćici Marji s našom prijateljicom Maricom iz Pakoštana. Prekrasna lokacija odakle možete napraviti lijepe izlete u Pakoštane, Biogard, Sibenink, Vransko jezero. Nećete imati dovoljno vremena da odete i vidite sve te lijepe stvari. U kućici možete uživati u kupanju. Svakako preporučujemo ovaj smještaj za prekrasan odmor u gostoljubivoj zemlji Hrvatskoj.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa nizozemski - Prikaži original
Hrvace, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Travanj 2021
Mjesto za ići!

Boravio sam ovdje već nekoliko puta. Lijepa ugodna i komforna kamena kuća u mirnom zaljevu u potpunosti okružena prirodom. Kuća je opremljena roštiljem, velikom terasom i prekrasnim vrtom, a svi su smješteni nekoliko metara od mora. Mjesto za sve one koji žele provesti mirne dane okruženi autentičnim jadranskim Jadranom kakav je bio nekada, sa svojim nevjerojatnim krajolicima, mirisima i okusima .. Ovdje smo proveli vrijeme sa svojim psom koji je također uživao u boravku koliko i mi. svu slobodu koju je imao.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Evala

Dear Ante and Mare,, thank you for your visit and pleasant company. You are always welcome. I look forward to seeing you again. Best regads.

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2020
Everything you need

Beautiful, peaceful, cozy stone house which provides everything you need for a great vacation with family and friends. If you want a vacation without any noisy neighbors go to Evala. Lots of beautiful, small islands and coves are only a few minutes away such as Vransko jezero where we went for a bike ride. But most of the days we just stayed at home barbecuing and relaxing on the terrace overlooking the sea and cute olive trees. Many thanks to Mrs Marija for being a great host for our family. See you next time... Family Ekart

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Draga Ivana i obitelj

Hvala na lijepim riječima. Zadovoljni gosti su naš najbolji način da vidimo kako radimo dobar posao! Radujem se ponovnom susretu s vama i obitelji!

Branimir Ćaćić Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobro došli u kuću Evala!.

Oglas Kuća za odmor Evala je pregledan 57026 puta od 05.01.2020.