Apartmani Oliver Drage - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Oliver nalaze se u Dragama. Opremljeni su klima uređajem, WI-FI internetom i parkiralištem za automobil. S prvog kata pruža se prekrasan pogled na more i obližnje otoke. Do plaže udaljeni smo 300 metara, odnosno 5 minuta hoda. Plaža je šljunčana i popločana kamenim pločama, a iza nje nalazi se velika borova šuma koja pruža veliku hladovinu i stvara pravi ugođaj ljetovanja u Dalmaciji.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Najlakši način rezervacije apartmana za nadolazeću sezonu je da nas kontaktirate. Na taj način ćete si osigurati siguran smještaj kod nas. U svojoj poruci navedite željeni termin i broj osoba za koje želite rezervirati apartman. Odgovorit ćemo na sve vaše upite u najkraćem roku. Akontacija za rezervaciju apartmana iznosi 200 EUR i gost ju plaća na naš račun, a ostatak se plaća odmah po dolasku u apartman. Broj osoba koje mogu boraviti u apartmanu ne smije biti veći od onog navedenog u potvrdi rezervacije apartmana. Ulazak u apartman moguć je od 13 sati na dan dolaska, a apartman je potrebno napustiti do 9 sati ujutro na dan odlaska. Molimo samo ozbiljne upite gostiju!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 12 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Zračna luka: 35 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Oliver
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Čazma, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2023
Preporučujemo

Boravili smo u apartmanu u kolovozu 2023.godine. Oduševljeni ponajprije divnim domaćinima koji su nas srdačno dočekali, pokazali nam mjesto, a pošto nam se dijete razboljelo, bili su dostupni u bilo koje doba dana za svu pomoć i informacije. Apartman je čist i uredan. Toplo preporučujemo!

Preporučujem za :
KC, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2023
Odlično i preporučamo

Apartman u blizini plaže, trgovine, restorana, kafića. Prostrana terasa s pogledom na more. Moderna kuhinja u sklopu dnevnog boravka, spavaća soba te kupaonica, pružaju sve potrebno udobnosti na godišnjem odmoru. Iznajmljivači su veoma srdačni, pristupačni i susretljivi. Preporučamo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Koprivnica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2022
Odmor ua svačiji ukus

Apartmanska jedinica čista i uredna, dobro opremljena, komforna. Terasa s pogledom na more. Blizina plaže, trgovine, pekare, restorana i caffe bara. Sve možete obaviti pješice. Predivna šetnica uz plažu, te za one zahtjevnije kroz brdoviti teren do predivne uvale. Domaćini su veoma ljubazni i pristupačni. O svemu govori činjenica da se većina gostiju iz godine u godinu vraća ponovo. Preporuka za 5.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Oliver Barešić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki, Poljski,
Oglas Apartmani Oliver je pregledan 48922 puta od 10.03.2016.