Kuća za odmor Kod FilipeCrikvenica - Kvarner i gorje

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Crikvenica i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

U potrazi ste za idealnom kućicom za vaš odmor iz snova? Kućica FILIPA je upravo to, savršeno mjesto za opuštanje i odmor. Nalazi se u Triblju, mirnom seocetu, 6 kilometara od prekrasnih plaža Crikveničke rivijere. Udobna i ugodno namještena kućica od 70m2 okružena je kamenim dvorištem i lijepom natkrivenom terasom. Sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, kupatila sa tušem, dvije spavaće sobe (svaka sa bračnim krevetom) i dnevne sobe. Idealna je za četvero ljudi, ali postoji i kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi, kao pomoćni ležaj. Kako bi ugodno proveli boravak u kućici, gosti imaju besplatan pristup internetu, LCD TV, vanjski roštilj, čiste ručnike i posteljinu, dva bicikla … ukoliko trebate još nešto, slobodno zatražite. Parkiralište je odmah pored kuće, ali možete parkirati i unutar dvorišta. Prilaz kućici je vrlo jednostavan, tako da je pristupačan i osobama u invalidskim kolicima. Nalazimo se u samom centru Triblja, supermarket, pekara, pošta i crkva udaljeni su samo nekoliko koraka. U kućicu su dobrodošli svi manji, čisti i socijalizirani kućni ljubimci.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Netko od naše obitelji obično boravi u kući koja djeli isto dvorište. Trudimo se da našim gostima budemo od pomoći u svakom trenutku, kako bi njihovo ljetovanje proteklo opušteno i bezbrižno. Dobra duša kuće je Filipa Sorko, pa ukoliko ste odlučili provesti svoje praznike u našoj kućici, rezervacije i sve informacije u vezi plaćanja I boravka dobit ćete putem emaila od Filipe. Radujemo se vašem dolasku!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 6 km
  • Plaža: 6 km
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 6 km
  • Ljekarna: 6 km
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 6 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 7 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 7 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Tribalj je malo i mirno seoce u Vinodolskoj dolini omeđeno planinama, sa ugodnom klimom i prekrasnim jezerom (odlično za ribolovce!). Tribalj je također jedna od najboljih lokacija za paragliding i hangliding u Hrvatskoj. Planinarenje, ribolov, biciklizam, šetnice, nordijsko brzo hodanje, paragliding, kupanje na prekrasnim plažama Crikvenice…. Savršeni smještaj za ljude koji uživaju u ugodnoj atmosferi, lijepom ambijentu, prirodi i mirnom okruženju, ali koji također žele za par minuta autom biti u središtu gužve i vreve, na Crikveničkoj rivi. Crikvenica i prve plaže su udaljene samo 7 min autom, a možete skoknuti i do prekrasnih plaža u Dramlju, Jadranovu, Selcima, Kačjaku, Novom Vinodolskom... Rijeka i Opatija, Krk, Istra ili Plitvička jezera mogu biti vaši jednodnevni izleti! A nakon dana ispunjenog raznim aktivnostima, vratite se u svoj mir, u ležaljku na dvorištu, sa pogledom na planine. Crikvenica je udaljena 6 km. Rijeka je udaljena 27 km. Novi Vinodolski - 16 km. Novi Spa Hotels and Resort - 13 km. Selce - 10 km. Opatija - 41 km. Zagreb - 161 km. Krk - 41 km Plitvice Lakes - 138 km Rovinj - 138 km. Pula - 133 km. Zanimljiva mjesta i aktivnosti u blizini: Balatura Ethno Hotel Tribalj Paragliding Club Tribalj Drivenik Tower Kačjak Beach Crikvenica Novi Spa Resort Novi Vinodolski Selce Love path and Kissing spots Crikvenica
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Kod Filipe
Filipa Sorko Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Moje ime je Filipa. Ja sam pozitivna I energična mlada djevojka (23), modni dizajner I gastronomski entuzijast, zaljubljena u umjetnost I dizajn. Volim priređivati tematske večere uz dobru hranu, piće, glazbu, smijeh i opuštajuću atmosferu…. I dijeliti te gastronomske doživljaje sa zanimljivim I pozitivnim ljudima. Nasljedila sam ovu simpatičnu kućicu od svog djeda, koji je rođen u ovom selu. Dekorirala sam ju s puno ljubavi I pažnje I odlučila ju podijeliti sa drugim ljudima koji bi voljeli provesti svoje praznike ovdje. Od ove godine vrata moje kućice otvorena su I za vas! Radujem se što ću vas upoznati I potrudit ću se da vam vaši praznici u Triblju ostanu u najljepšoj uspomeni. Pronađite me na internetu, pošaljite mi poruku I ja ću, sa zadovoljstvom, odgovoriti na sva vaša pitanja.

Oglas Kuća za odmor Kod Filipe je pregledan 7756 puta od 10.04.2016.