Apartmani DeželićCres - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Vrlo dobro 4/5
Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 400 m
  • Željeznički kolodvor: 60 km
  • Zračna luka: 35 km
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 400 m
Vrsta plaže
Pješčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Deželić
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Čakovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Lipanj 2024
Dobrodošlica kao kod rodbine

Suprug i ja godinama nismo bili na moru. Nemamo auto, ja teško putujem autobusom zbog mučnine. Ne volim ljetne vrućine i gužvu. Preko preporuke došli smo kod g. Deželića i to je bilo ono što sam upravo zamišljala! Duboka hladovina, dobra klima u apartmanu, sve je nadohvat ruke! Posebno nam je to značilo jer smo bili bez svog prijevoza. G. Deželić dočekao nas je napunjenim hladnjakom jer je znao da dolazimo katamaranom, samo s osobnom prtljagom. Ne mogu opisati koliko nam je to značilo, a kasnije smo vidjeli da ni dućani nisu predaleko za dnevnu opskrbu. Suprug je ljubitelj kupanja, odmah je bio oduševljen blizinom i izborom plaža. G. Deželić i mi odmah smo našli puno zajedničkih generacijskih priča, iako je naš prosvjetarski posao sasvim drugačiji od njegovog. Odmah smo rezervirali isti apartman za isto vrijeme sljedeće godine. Osjećam se kao da smo našli nekog davno izgubljenog rođaka, od prvog susreta redovno smo u kontaktu i kroz godinu. Lokacija apartman i sam grad Cres savršeni su za putnike bez vlastitog prijevoza. Do katamarana je doslovno 5 minuta pješice!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Odgovor na komentar gostiju Katica

Poštovana gospođa Katica Stojko Jako mi je drago vidjeti da ste vi i suprug bili potpuno zadovoljni u mome apartmanu i proveli ugodno svoj odmor. Vi ste uvijek dobrodošli u moje apartmanu i pružiti vam sve da vaš boravak provedete u potpunom zadovoljstvu. Vaš Ivan Deželić Apartmani Deželić Cres, Melin I /2

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Rujan 2023
Meditacija u zelenilu

Prvi put sam u ovaj apartman došla u lipnju 2014. sasvim slučajno, na proputovanju za Mali Lošinj. To nam je bio prvi susret s Cresom i bila je to ljubav na prvi pogled i s apartmanom i samim Cresom koja traje već 10 godina. Prvo ugodno iznenađenje bio nam je g. Deželić osobno. Sva prethodna komunikacija bila je on-line, odgovori brzi i konkretni, očekivala sam da je s druge strane neka vrlo mlada osoba. Doček je bio srdačan, odmah smo se osjećali ugodno. Gazda je diskretan, ali uvijek pri ruci ako nešto zatreba. I plaža i centar grada nadohvat su ruke. Iz apartmana se ne vidi more već je sve u mirisnom zelenilu mediteranskih biljaka koje pružaju hlad i zaštitu od vjetra. Prva plaža je doslovno 110 mojih koraka udaljena od apartmana! Kad smo došli na Mali Lošinj shvatili smo još 2 velike prednosti ovog apartmana - ima osigurano mjesto za parkiranje i klimu. A i perilica rublja dobro dođe za duži boravak. Apartman bih preporučila parovima bez djece koji vole mir, tišinu i osamu, a opet - dovoljno je blizu svega i za kupanje i noćne izlaske u grad.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Odgovor na komentar gostiju Zrinka Stojko

Dragi naši gosti jako sam zadovoljan vidjeti da ste bili potpuno zadovoljni vi i suprug u mome apartmanu. jako sam vam zahvalan što se već 10 godina redovito vraćate u moje apartmane. Ja ću uvijek učiniti s moje strane sve najbolje što mogu kao i do sad da vaš boravk provedete potpuno zadovoljni. Vi ste nam uvijek dobrodošli u moje apartmane. Ljepi pozdrav Ivan Deželić Apartmani Deželić Cres, Melin I br2.

Zagreb, Andora
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Lipanj 2024
Izuzetno ugodna atmosfera i domaćin

Apartmani Deželić odišu toplom domaćinskom atmosferom i zaista mi nije jasno kako netko uopće ima obraza napisati bilo kakav negativni komentar! Gospodin Deželić je u oba apartmana ponudio sve što nam je potrebno za ugodno ljetovanje. Zato i dolazimo k njemu već godinama. Ako i postoji poneki nedostatak, domaćin će ga pokušati ispraviti u najkraćem mogućem roku naravno ako nije u pitanju viša sila. Osim toga, lokacija apartmana garantira mir i tišinu (koliko je to već u sezoni moguće) te blizinu mora i centra grada. Apsolutna preporuka!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Odgovor na komentar gostiju

Dragi naš gost gosp Dodo Jako mi je drago vidjeti da ste ugodno proveli svojih 9 dana odmora u mome apartmanu. Vi ste uvijek dobrodošli u moje apartmane Srdačan pozdrav Ivan Deželić Apartments Deželić Cres, Melin I 2

Prikaži sve komentare
Ivan Deželić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Ivan Deželić Zvanje Kapetan duge plovidbe u mirovini. Plovio kao kapetan svim morima svijeta . Cijeli svoj radni vijek proveo na brodovima. Od kad sam u mirovini zadnjih 12 godina radimo sa gostima. Iznajmljujemo dva apartmana u svojoj obiteljskoj kući, Melin I /2 Cres. Zgrada se nalazi samo 100 m do početka plaže. Svaki apartman ima svoj ulaz .

Oglas Apartmani Deželić je pregledan 2710 puta od 23.05.2024.