Apartmani LukyČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Moderan penthouse oduševljava svojim elegantnim dizajnom i spektakularnim pogledom na otoke. Prostrani dnevni prostor obuhvaća moderan i udoban namještaj, klima uređaj i veliki tv od 190 cm, stvarajući ugodno okruženje. Velike klizne stjenke nude nevjerojatan panoramski pogled na otoke, prožimajući prostor prirodnim svjetlom. Kuhinja je opremljena najsuvremenijim aparatima, blagovaonica je prostrana i omogućuje uživanje u obrocima uz fascinantan pogled na more. Ima tri udobne sobe a svaka je opremljena sa luksuznim krevetom, televizorom i klima uređajem za potpuni komfor gostiju. Kupaonica s walk-in tušom pruža luksuzno iskustvo opuštanja, dok zasebni WC dodatno doprinosi udobnosti. Veliki balkon s vrtnom garniturom i ljuljačkom predstavlja savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u izlasku i zalasku sunca s bajkovitim pogledom na otoke. Ovaj apartman predstavlja spoj modernog stila, udobnosti i nevjerojatne prirodne ljepote, pružajući nezaboravno iskustvo boravka uz obalu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju našeg smještaja, molimo vas da izvršite uplatu od 30% ukupne cijene na bankovni račun. Ovaj depozit služi kao potvrda vaše rezervacije i jamči vam odabrani termin. Na raspolaganju vam je bankovni račun koji ćete pronaći u informacijama o rezervaciji. Napominjemo da je vrijeme dolaska od 15:00 sati kako bismo vam omogućili dovoljno vremena za smještaj i opuštanje. Molimo vas da poštujete vrijeme odjave do 9:00 sati, kako bismo osigurali dovoljno vremena za pripremu prostora za sljedeće goste. Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite dodatne informacije o plaćanju i uvjetima rezervacije, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se vašem dolasku i želimo vam ugodan boravak u našem smještaju.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanja rezervacije je moguće 3 mjeseca prije dolaska uz napaltu 10% od rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 300 m
  • Ljekarna: 1 km
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Zračna luka: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Dobrodošli u našu oazu na obali, gdje nudimo nevjerojatno iskustvo koje će oduševiti svakog gost. Po dolasku, dočekat će vas osvježavajuće piće, kako biste započeli vaš odmor na pravi način. Za ljubitelje biciklizma, imamo sjajnu ponudu najma bicikala, omogućavajući vam istraživanje okolnih ljepota. U samom mjestu se nudi najam čamca i mogućnost dnevnih izleta koji će vas provesti kroz skrivene uvale i otoke. Ukoliko želite istražiti morske dubine u ponudi imaju i razgledavanje podmorja u podmornici, koja pruža jedinstveni uvid u morski svijet. Kafić na plaži je idealno mjesto za opuštanje uz osvježavajuće napitke i lagane obroke. S pogledom na zalazak sunca, pružit će vam romantičnu atmosferu, savršenu za večernje uživanje. Ako želite doživjeti pravi okus lokalne kuhinje, restoran na plaži nudi širok izbor jela, pripremljenih od svježih lokalnih namirnica. Uživajte u suncu, moru i svim čarima koje naše mjesto ima za ponuditi. Vaša avantura počinje ovdje!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Luky
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Hrvoje Samardžić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, dobrodošli u naš prekrasan apartman! Nadamo se da ćete uživati u svom boravku i da ćete se osjećati kao kod kuće. Naš apartman nudi sve što vam je potrebno za ugodan i opuštajući odmor. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, slobodno nas kontaktirajte. Želimo vam ugodan boravak i nadamo se da ćete se vratiti opet

Oglas Apartmani Luky je pregledan 2951 puta od 17.01.2024.