Apartman MediterraneoČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Čiovo Okrug Gornji i regiji Otoci!
Opis objekta

Novi, moderni, 80m2 komforni apartman sa pogledom na otvoreno more, situiran na južnoj strani otoka Čiova . Lociran u mirnoj ulici bez prometa ,svega 250 m udaljen od najljepših šljunčanih plaža Čiova u neposrednoj blizini trgovina i 2 restorana sa lokalnim specijalitetima. Kratkom šetnjom od svega 400 m stiže se do centra sela odakle je dostupan javni prijevoz do prekrasnog grada Trogira, pod zaštitom UNESCO-a, koji je samo 4km udaljen od nas. Apartman je okupan svjetlošću, što mu omogućuje orijentacija na tri strane svijeta: južnu istočnu i zapadnu. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, dvije velike terase, blagovaone sa kuhinjom , dvije spavaće sobe , kupaonicom sa hodromasažnom kadom i toaletom. Satelitska TV, Wi-fi i klima uređaj kao i dva parking mjesta su na raspolaganju našim gostima. Apartman je kompletno opremljen po najvišim standardima kako bi se naši gosti što udobnije osjećali.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
-20% akontacije od totalnog iznosa kao garancija rezervacije dok se preostali dio iznosa plaća u gotovini prilikom dolaska - 200 eur depozit u slučaju štete - vrijeme prijave 14.00 - vrijeme odjave 10.00 - boravišna pristojba, korištenje perilice i klima uređaja su uračunati u cijenu - boravak kućnih ljubimaca nije dopušten - pušenje dozvoljeno isključivo na terasi
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Strogi uvjeti otkazivanja - povrat akontacije je moguć isključivo mjesec dana prije dolaska
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 10 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 8 km
  • Marina: 1 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Naše drage goste nakon dugog i napornog puta dočekaće piće dobrodošlice a svojim diskretnim savjetima i pomoći ( u realiziranju svih njihovih želja ) stojimo im uvijek na raspolaganju .
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Mediterraneo
Vesna Šola Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Mediterraneo je pregledan 4537 puta od 06.04.2022.