Apartman FloraČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Flora je mjesto gdje zaista možete uživati u vašem odmoru. Od plaže je udaljen svega 60 metara i isto toliko od trgovine. U samoj blizini, nekih 100 metara su i teniski tereni. U mjestu udaljenom 10 minuta lagane šetnje na raspolaganju su vam pošta, veća trgovina, mesnica, ljekarna, ambulanta. Na glavnoj plaži imate lijepu šetnicu, mnogo kafića i restorana te vodeni park za djecu. U sklopu turističke sezone organiziraju se razna događanja i muzičke večeri kao i ribarske noći. Apartman Flora je moderno sređen i ima sve potrebno za bezbrižan odmor. . Ima i veliku terasu sa ležaljkama, također i vanjski tuš kao i roštilj te dva natkrivena parkirna mjesta. U apartmanu su i dvije klime i masažna tuš kabina. Internet je neograničen i tv programi su na više stranih jezika.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje bi bilo poželjno priliko dolaska gosta prvi dan i akontacija u iznosu od 25% Vrijeme dolaska u 14 sati i odlaska u 09 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Povrat akontacije se vrši ako se otkaže 3 tjedna prije termina.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 80 m
  • Restoran: 60 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 5 km
  • Marina: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 3 km
  • Casino: 350 km
  • Nacionalni park: 70 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kao znak dobrodošlice naše goste počastimo raznim pićem i velikom zdjelom voća. Isto tako osiguravamo im vez za brod ukoliko ga žele.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Flora
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ustroń, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+1, Kolovoz 2022
Preporučujemo

Nedavno smo se vratili iz ovog prekrasnog apartmana. Sve na najvišoj razini. Prekrasna prostrana terasa sa ležaljkama. Senzacionalan vanjski tuš. Nekoliko koraka do gradske plaže. Vlasnici - ne možete zamisliti da su jako gostoljubivi i uslužni. Hvala gospođi Mirjani i njenom suprugu na prekrasnom odmoru i odličnoj ribi na žaru. Mislim da ćemo se opet vratiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Jaworzno, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+1, Lipanj 2022
Preporučujemo !!!

Upravo smo se vratili s ovog prekrasnog mjesta Iskreno preporučujemo ovaj apartman. Sve je kao u opisu i fotografijama. Oprema kuhinje na najvišoj razini: pećnica, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, toster, aparat za kavu, blender i sve što treba sadržavati. Klima je u dnevnom boravku iu jednoj spavaćoj sobi, u druge dvije spavaće sobe ugrađeni su stropni ventilatori koji su dovoljni. Najvažniji su ipak domaćini koji su jako dragi ljudi. Osim što ih je zanimao put do njih i natrag, kod kuće su nas čekali voće, voda, kava, sokovi, pivo i domaća rakija. Osim toga, pripremili su večeru za sve nas koja se sastojala od ukusne pečene ribe, salate i vina. Bilo je jako lijepo. Nedvojbena prednost kuće je lijepa, velika terasa i njen položaj. Gradska plaža s tuševima udaljena je samo nekoliko koraka. Jednako blizu su restorani, trgovina Studenac ili štand s voćem. Iskreno preporučamo boravak u ovom apartmanu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Wilkowice, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+1, Lipanj 2021
Odličan objekt

Izvrsno mjesto s lijepim domaćinima! Preporučujem 100%. Objekt u skladu s opisom i dobro opremljen. U neposrednoj blizini mora i restorana, trgovina. Sve na visokoj razini !!! Preporučujem!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Gospodin Rafal

Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju i boravku gostiju u mom apartmanu. Divni gosti, tihi i uvijek nasmijani. I nadam se da ćemo se ponovo vidjeti. Hvala još jednom i veliki pozdrav!

Prikaži sve komentare
Mirjana Piveta Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski,
Više o domaćinu

Iako ne govorim strani jezik lako se mogu sporazumjeti jer ponešto i razumijem, a tu su i djeca da pomognu. Mislim da je poznavanje jezika velika prednost ali svakako nije velika barijera kad osoba drugoj osobi prilazi sa voljom i velikim osmijehom na licu. Vedra sam i vesela osoba i uvijek spremna na nešto novo. Poštujem različitosti i kulture!

Oglas Apartman Flora je pregledan 17903 puta od 13.07.2020.